Juhannuksen ennakkokampanjat voimassa enää:

1-48 / 93

93 tuotetta

1-48 / 93

93 tuotetta

Lehtipuhaltimet

Lehtipuhaltimet ja -imurit siistivät ja puhdistavat pihan todella kätevästi ja nopeasti. Et joudu enää haravoimaan pihaasi tuntikausia, vaan poistat kellastuneet lehdet nurmikolta nopeasti pelkän puhalluksen voimalla. Netraudan lehtipuhaltimien ja -imurien valikoima sisältää runsaasti erilaisilla tehokkuuksilla ja ominaisuuksilla varustettuja lehtipuhaltimia ja -imureita. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja unohda työläs pihan haravoimisurakka syksyllä!

Laadukkaat lehtipuhaltimet syksyisiin pihatöihin

Laadukkaasta valikoimastamme löydät helposti tarpeisiisi sopivan lehtipuhaltimen ja -imurin. Voit hankkia meiltä esimerkiksi akkukäyttöisen tai polttomoottorilla varustetun tuotteen. Meillä myynnissä olevat lehtipuhaltimet ja -imurit ovat sekä helppokäyttöisiä että kestäviä. Lehtipuhaltimien ja -imureiden lisäksi löydät meiltä pihallesi myös muut laadukkaat pihakoneet, kuten moottorisahat, raivaussahat, oksaleikkurit ja klapikoneet ja -sirkkelit.

Valikoimastamme korkealaatuiset lehtipuhaltimet ja -imurit

Valikoimastamme löytyvät lehtipuhaltimet ja -imurit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten ne ovat hyvin kestäviä ja miellyttäviä käyttää. Kun etsit itsellesi sopivaa lehtipuhallinta ja -imuria, ota huomioon ainakin laitteiden teho ja paino, jotta saat juuri oikeanlaisen laitteen. Huomioi myös, että osassa laitteissa ei ole imuria, joten ne eivät kerää lehtiä talteen. Lehtipuhaltimella ja -imurilla siistit näppärästi suuremmankin pihan. Siitä on kuitenkin paljon iloa myös pienenkin pihan puhdistamisessa varsinkin syksyllä, kun puista tippuu runsaasti lehtiä. Meiltä löydät pihallesi myös laadukkaat puutarhatyökalut, kuten kottikärryt, lapiot ja lumityövälineet. Oikeilla varusteilla pihatöiden tekeminen sujuu mukavasti niin kesällä kuin talvella!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.