1-68 / 68

68 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-68 / 68

68 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Lehtipuhaltimet

Lehtipuhaltimet ja -imurit siistivät ja puhdistavat pihan todella kätevästi ja nopeasti. Et joudu enää haravoimaan pihaasi tuntikausia, vaan poistat kellastuneet lehdet nurmikolta nopeasti pelkän puhalluksen voimalla. Netraudan lehtipuhaltimien ja -imurien valikoima sisältää runsaasti erilaisilla tehokkuuksilla ja ominaisuuksilla varustettuja lehtipuhaltimia ja -imureita, jotka ostat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme pikaisesti ja unohda työläs pihan haravoimisurakka syksyllä!

Laadukkaat lehtipuhaltimet ja syksyisiin pihatöihin

Laadukkaasta valikoimastamme löydät helposti omiin vaatimuksiisi sopivan lehtipuhaltimen ja -imurin. Valikoimassamme on tarjolla kattava valikoima tehokkaita lehtipuhaltimia ja -imureita, joilla pihan siistiminen hoituu nopeasti ja vaivattomasti. Valikoimastamme hankit eri tehoisia ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja lehtipuhaltimia ja -imureita, joten valikoimaan tutustumalla löydät itsellesi parhaimman laitteen. Voit hankkia meiltä esimerkiksi akkukäyttöisen tai polttomoottorilla varustetun tuotteen. Meillä myynnissä olevat lehtipuhaltimet ja -imurit ovat sekä helppokäyttöisiä että kestäviä. Lehtipuhaltimien ja -imureiden lisäksi löydät meiltä pihallesi myös muut laadukkaat pihakoneet, kuten moottorisahat, raivaussahat, oksaleikkurit ja klapikoneet ja -sirkkelit. Tutustu kattavaan ja laadukkaaseen valikoimaamme pian. Hanki pihallesi vaikka jo tänään kaikki tarvitsemasi pihakoneet!

Valikoimastamme korkealaatuiset lehtipuhaltimet ja -imurit

Valikoimastamme löytyvät lehtipuhaltimet ja -imurit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten ne ovat hyvin kestäviä ja miellyttäviä käyttää. Kun etsit itsellesi sopivaa lehtipuhallinta ja -imuria, ota huomioon ainakin laitteiden teho ja paino, jotta saat juuri oikeanlaisen laitteen. Huomioi myös, että osassa laitteissa ei ole imuria, joten ne eivät kerää lehtiä talteen. Lehtipuhaltimella ja -imurilla siistit näppärästi suuremmankin pihan. Siitä on kuitenkin paljon iloa myös pienenkin pihan puhdistamisessa varsinkin syksyllä, kun puista tippuu runsaasti lehtiä. Meiltä löydät pihallesi myös laadukkaat puutarhatyövälineet, kuten kottikärryt, lapiot ja lumityövälineet. Oikeilla varusteilla pihatöiden tekeminen sujuu rattoisasti niin kesällä kuin talvella. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään ja hanki pihallesi laadukas lehtipuhallin ja -imuri sekä kestävät pihatyövälineet. Parhaan valikoiman sekä parhaat hinnat tarjoaa Netrauta.fi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16