Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Harkkopiiput

1-11 / 11

11 tuotetta

1-11 / 11

11 tuotetta

Harkkopiiput

Harkkopiippu on kestävä, paloturvallinen ja tehokas piippuratkaisu kaikkiin tulisijoihin. Harkkopiippujen suurimpiin etuihin kuuluu, että ne voidaan koota helposti juuri omaan kotiin sopiviksi. Netraudasta saat johtavien valmistajien CE-merkityt harkkopiiput kätevällä kotiintoimituksella vaivattomasti. Tutustu nyt monipuoliseen mallistoon ja tilaa suosikkisi huippuhintaan!

Harkkopiippu - paloturvallinen ja tehokas ratkaisu kaikkiin tulisijoihin

Valikoimastamme löydät kotimaisten ja kansainvälisten merkkien harkkopiippuja monenlaiseen kohteeseen. Esimerkiksi saksalaisen Schiedelin suosittu Rondo Plus kuuluu markkinoiden monipuolisimpiin hormijärjestelmiin. Kyseessä on paloturvallinen kolmikerrospiippu, joka rakentuu 1200 asteessa poltetuista keraamisista, haponkestävistä hormielementeistä, kevytsoraharkoista sekä näiden väliin asennettavasta vuorivillaeristeestä. Yksihormisten piippujen lisäksi mallistoon kuuluu myös tupla- ja triplahormeja. Tämän sarjan hormit sopivat kaikille tulisijoille ja kaikille polttoaineille, kuten puun, öljyn, hakkeen, pelletin ja viljanpolttoon. Niissä on hyvä veto myös silloinkin, kun hormia käytetään vain satunnaisesti. Vai etsitkö sopivaa ratkaisua puulämmitteisiin tulisijoihin? Siinä tapauksessa voit valita laadukkaan valmispiipun islantilaisesta hohkakivestä. Piippu koostuu yksittäisistä harkkoelementeistä, jotka voidaan asentaa helposti ja nopeasti. Piipun muita etuja ovat mm. pienet suojaetäisyydet ja erinomainen paloturvallisuus. Sen lisäksi valmispiippu on myös mainio tuote tulisijavaraukselle.

Osta markkinoiden johtavat harkkopiiput huippuhintaan verkosta

Kotimainen, elementtiharkoista valmistettu valmispiippu on hyvä valinta monestakin syystä. Piippuharkoista voit koota itsellesi helposti juuri sinun kotisi mittojen mukaisen savupiipun. Elementtipiippu voidaan asentaa halutessa joko tulisijan päältä, sivulta tai takaa lähteväksi - ihan miten se parhaiten sopii. Lopuksi voit viimeistellä piipun haluamallasi tavalla. Suomessa valmistetun harkkopiipun lämpöluokka on T600. Kyseessä on paloturvallinen, CE-hyväksytty ja Suomessa testattu tuote, joka on valmistettu 90 % kierrätysmateriaaleista. Onko sopiva harkkopiippu jo löytynyt? Laita tilaus tulemaan ja piippu savuamaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.