Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Asfalttimassat

  • 1

1-2 / 2

2 tuotetta

  • 1

1-2 / 2

2 tuotetta

Asfalttimassat

Hyvin hoidettu pihatie on kaunis käyntikortti kotiisi. Hanki pihojen korjaustöihin ammattimaiset tuotteet Netraudasta. Käyttövalmiit asfalttimassat ovat nopea apu reikien ja rikkoutumien korjaamisen asfalttipäällysteisillä alueilla. Niillä työ sujuu helposti ja saat aikaan varmasti kestävää jälkeä. Tutustu hyviin tarjouksiimme!

Helppokäyttöiset asfalttimassat pieniinkin töihin

Onko pihatiessäsi reikiä? Onko routa tehnyt tuhojaan asfaltille? Valmiit asfalttimassat ovat helppo ratkaisu pihan pieniin korjaustöihin ja helppokäyttöisyytensä ansiosta niillä onnistuu kokemattomampikin työläinen. Et tarvitse kalliita työkaluja tai välineitä, eikä korjattava alusta vaadi esikäsittelyä. Massat sopivat käytettäväksi useille eri alustoille. Ne tarttuvat hyvin kivi-, puu-, teräs-, asfaltti- ja betonipintoihin, mutta eivät tartu ajoneuvojen renkaisiin. Älä anna pienien kauneusvirheiden pilata pihasi ilmettä. Siistimättä jätetyt reiät ja railot voivat olla myös turvallisuusriski, sillä rikkoutuneet alueet murentuvat helposti pois. Sään vaihtelut puolestaan lisäävät vaurioita entisestään. Asfalttimassojen avulla voit ehkäistä vaurioiden laajentumisen. Ne palauttavat päällystettyjen alueiden kestävyyden. Tutustu siis laadukkaisiin tuotteisiin netissä ja tilaa omasi jo tänään!

Asfalttimassat edullisesti Netraudasta

Saat meiltä asfalttimassat kätevän kokoisissa paketeissa, jotka ovat sopivia kotien pieniin korjauksiin. Massat ovat käyttövalmiita eivätkä vaadi minkäänlaista sekoittamista. Avaat vain paketin ja ryhdyt toimeen. Massa kuivuu nopeasti ja korjattu alue voidaan käyttöönottaa saman tien. Paikattu kohta on äärimmäisen kestävä tulevalle tärinälle ja maan liikkeille. Tutustu tuotteiden tarkempiin ominaisuuksiin ja tilaa ne edullisesti Netraudasta. Kaipaako pihasi laatoitusta tai reunakivetyksiä? Saat meiltä helposti myös pihakivet ja laatat. Tilatessasi Netraudasta sinun ei tarvitse huolehtia tuotteiden kuljetuksesta, sillä lähetämme ne postitse. Netraudasta tilaaminen helppoa ja nopeaa. Älä käytä aikaasi jonottamiseen ja loputtomaan kaupoissa pyörimiseen. Kun ostat netistä, vältyt uuvuttavilta käynneiltä rautakauppaan. Säästät sekä aikaa että rahaa. Avulias myyntipalvelumme auttaa sinua tarvittaessa tuotteisiin tai tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Haluatko kuulla lisää hyvistä tarjouksistamme ja uutuustuotteistamme? Tilaa Netraudan uutiskirje ja saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa. Laita pihasi kuntoon kertaheitolla ja tilaa asfalttimassat meiltä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.