Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Roska-astiat ulos

Olitpa sitten etsimässä roska-astioita kotipihalle, yrityksen ulkoalueelle tai taloyhtiön pihaan, Netraudasta löydät sopivat ratkaisut. Valikoimamme kattaa eri kokoisia ja tyylikkäitä roska-astioita ulos, jotka kestävät vaativiakin sääolosuhteita. Pidä ympäristösi siistinä ja järjestyksessä valitsemalla laadukas jäteastia ulkokäyttöön.

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

Roska-astiat ulos

Toimiston piha-alue kertoo sanatonta tarinaa käyttäjistään. Millaisen stoorin teidän pihanne kertoisi? Paperimukeja, nenäliinoja... löysivätkö nämä roskikseen vai putosivatko niille sijoilleen? Sehän on sanomattakin selvä, että käärepaperit ja tupakantumpit leviävät ympäriinsä, jos niille ei ole varattu jäteastiaa. Roskiksia kannattaa olla mieluummin yksi liikaa kuin yksi liian vähän. Laitetaan nyt pihapiirit edullisesti siistiksi! Tilaa Netraudasta hyvännäköiset ja kätevästi asennettavat roska-astiat ulko- ja sisätiloihin. Me emme viivyttele toimituksissa.

Kätevät roska-astiat edullisesti

Netraudasta saat käteviä ja toimivia ratkaisuja esimerkiksi kerrostaloyhtiöiden pihoihin. Sijoita talon sisäänkäynnin lähelle näppärä tuhka- ja jäteastian yhdistelmä. Tukeva ja tyylikäs malli mahtuu pieneen tilaan, mutta kätkee sisuksiinsa ison määrän pikkuroskaa. Voit valita, haluatko lattiamallin tai kiinnitätkö astian mieluummin seinään. Helposti tyhjennettävät roska-astiat ovat myös siivousfirmanne mieleen. Hyvin muotoillussa tuotteessa kunnossa ovat niin ulkonäkö kuin viimeistellyt yksityiskohdatkin. Materiaalit ovat taatusti sään ja käytön kestäviä. Mikä parasta, laatu ei maksa mahdottomia. Astu peremmälle Netraudan verkkokauppaan ja hyödynnä tarjouksemme!

Laadukkaat roska-astiat tulevat Netraudasta

Netraudasta saat toimivat roska-astiat niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Nyt voit hankkia ne vaivattomasti netistä ja hyötyä nopeista toimitusajoistamme. Modernit jätekatokset toimivat monipuolisina kierrätyspisteinä. Valikoimiimme kuuluu myös paristojen keräilyä varten suunniteltu roska-astia. Kierrätys on helppoa ja piha pysyy huolitellun näköisenä, kun välineet ovat kunnossa. Kun haluat hankkia hyvännäköiset ja varmasti laadukkaat roska-astiat, tilaa ne edullisesti meiltä Netraudasta.

Näin tilaat roska-astiat netistä

Selaa valikoimaamme ja valitse käyttötarkoitukseen sopiva roska-astia. Kun hyödynnät mahtavat tarjouksemme, voit pistää tilaukseen isommankin satsin. Roskiksiahan ei voi mitenkään olla liikaa. Voit maksaa tilauksesi verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla. Jos tarvitset etukäteislaskun, asia järjestyy, kun otat yhteyttä myyntipalveluumme. Netraudan valikoimilla kunnostat ja sisustat kaikenkokoiset kodit sekä toimistotilat. Ota Netrauta kumppaniksi, kun teet rakentamisen hankintoja. Edullinen suurvalikoimamme on käytettävissäsi silloin, kun sinulle sopii!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.