• 1

1-48 / 48

48 tuotetta

  • 1

1-48 / 48

48 tuotetta

Routaeristeet

Suomen neljä erilaista vuodenaikaa vaativat rakentamiselta erityisratkaisuja. Muun muassa routa pyrkii vaikuttamaan rakennuksiin. Roudan tuhojen estämiseksi onkin syytä kiinnittää huomiota uudisrakennuksen routaeristykseen. Routaeristeen tarkoituksena on perustusten suojaaminen roudan vaikutuksilta. Eristeiden ansiosta routa ei pääse maaperään ja aiheuta vahinkoja. Routaeristeitä on tarjolla muun muassa mattojen ja levyjen muodossa. Tutustu Netraudan routaeristeiden valikoimaan ja valitse ja tilaa omaan rakennuskohteeseesi sopiva tuote! Verkkokaupastamme tilaaminen käy turvallisesti ja sukkelasti.

Routa liikuttaa maaperää

Roudalla tarkoitetaan lämpötilanvaihteluista johtuvaa maan liikkumista. Maaperässä oleva vesi laajenee jäätyessään ja liikuttaa näin ympärillään olevia kiinteitä aineksia. Rakennettaessa tavoitteena on kuitenkin mahdollisimman vakaa ja samanlaisena pysyvä lopputulos. Tämän takia roudan vaikutuksia tulee minimoida laadukkaan routaeristeen avulla. Routaeristeen tehtävänä onkin estää maaperän jäätyminen halutulla alueella. Routaeristyksen korjaileminen jälkikäteen on hankalaa, joten eristys kannattaa hoitaa huolella kuntoon jo ensimmäisellä kerralla.

Routaeristeitä eri muodoissa

Routaeristykseen on tarjolla useita erilaisia tuotteita. Eristelevyjä on esimerkiksi tarjolla useissa eri kokoluokissa ja paksuuksissa. Myös kellarinseinien eristämiseen on omat levynsä. Pakkasmatolla puolestaan suojaat valut kylmyydeltä ja kosteuden haihtumiselta. Levyjen ja mattojen leikkaamiseen on kehitetty erityisesti tarkoitukseen sopivia eristeveitsiä, joiden avulla materiaalista saa juuri omaan käyttöön sopivia palasia. Erikoiskohteille, kuten anturoille, on omanlaisensa routaeristystuotteet. Suunnittele rakennuskohteesi routaeristys huolella ja siirry sitten ostoksille Netraudan verkkokauppaan! Meiltä tilaat helposti kaiken, mitä säänkestävään rakentamiseen tarvitset.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.