Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Tasoaltaat

1-48 / 210

210 tuotetta

1-48 / 210

210 tuotetta

Tasoaltaat

Tasoaltaalla saat samalla pesualtaan, ja joko vähän tai reippaasti laskutilaa. Tasoallas tuo lisäksi mukavuutta vessaan tai kylpyhuoneeseen, sillä yhtenäistä pesu- ja laskutilaa käytettäessä ei tarvitse turhaan varoa veden roiskumista. Se on myös helppo pitää puhtaana, eikä yhtenäisessä tasoaltaassa likaa kerry saumoihin tai reunoihin. Tasoallas voi olla ahtaan kylpyhuoneen tai vessan pelastus, sillä altaan ympärillä olevalle laskutilalle voit sijoittaa välttämättömät tarvikkeet.

Tasoaltaalla yhdistät kätevästi laskutilan ja pesualtaan

Tasoaltaiden valikoimassa on laadukkaita altaita useilta tunnetuilta valmistajilta. Valinnanvaraa riittää koossa, muodoissa, tyylissä ja materiaalissa. Materiaaleista voit valita perinteisen posliinin ohella erityisen, kuumuutta kestävän komposiitin, helppokäyttöisen pinnoittamattoman tai pinnoitetun valumarmorin, aivan uudenlaisen sekoitemateriaalin, tai kvartsikiven tai keraamiikan. Malleista löydät kaikkea kaarevista ja pyöreistä muodoista jämäköihin ja suoralinjaisiin altaisiin. Tasoaltaissa on myös käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten esteetöntä liikkumista helpottavia tukikaaria.

Sopiva tasoallas jokaiseen tilaan ja tyyliin

Tasoaltaissa on valittavana sekä allaskalusteeseen tai tasoon upotettavia että seinään kiinnitettäviä malleja. Sijoita ahtaaseen tilaan seinään kiinnitettävä malli, jossa on riittävästi laskutilaa välttämättömille tavaroille. Kalusteeseen upotettavalla altaalla saat helppohoitoisen ja yhtenäisen kokonaisuuden, kun valitset koko allaskalusteen peittävän tasoaltaan. Tasoaltaista löydät pienet ja kompaktit ratkaisut, joissa laskutilaa on riittävästi esimerkiksi käsisaippualle. Valikoiman toisessa päässä ovat kaksoisaltaat, joilla luot näyttävän kokonaisuuden isoonkin kylpyhuoneeseen, tai tasoaltaat, joissa laskutilan osuus on isompi kuin altaan osuus. Huomioithan allasta valitessasi, että altaat voivat olla joko oikea- tai vasenkätisesti. Muista myös tarkastaa, mitkä osat sisältyvät valitsemaasi altaaseen, ja mitkä osat pitää tilata erikseen. Netraudasta tilaat kerralla kaiken tarvittavan, edullisesti kotiin toimitettuna!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Pesuallas Savo Koitere Duratek eri kokoja ja värejä
-25%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Pesuallas Savo Koitere Duratek eri kokoja ja värejä
406,75  alk. 305,10 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.