1-48 / 63

63 tuotetta

1-48 / 63

63 tuotetta

Ruuvipaalut
Kun aletaan rakentaa uutta taloa, oli se sitten toimistorakennus, koulu, kesämökki tai oma koti, on tärkeää tehdä pohjatyö kunnolla. Talon perustusten pitää olla laadukkaat ja kunnon välineillä tehdyt, jotta rakennus kestää ajan hampaan, sään runnomisen ja mahdolliset onnettomuudet, tavallista elämää unohtamatta. Varsinkin alueilla, jotka ovat jatkuvan luonnonpaineen alla, täytyy panostaa hyvin perusrakenteisiin. Nyt saat Netraudan valikoimista myös kestävät ja laadukkaat ruuvipaalut varmistamaan kotisi kestävyyden!

Ota käsin asennettavat ruuvipaalut ja lisätarpeet osaksi kotisi pohjaa

Ruuvipaalut asennetaan usein koneellisesti, mutta eteen voi tulla tilanteita, jolloin on käytettävä käsin asennettavia paaluja. Netrauta tarjoaa monipuolisen valikoiman käsinasennettavia ruuvipaaluja, jotka saa maahan nopeasti ja vaivattomasti vain tekemällä reiän rautakangella ja vääntämällä paalun paikalleen. Nämä rautapaalut ovat kuumasinkittyjä huipputuotteita, joiden kierrelaippa mahdollistaa paaluttamisen jopa ilman routaeristystä. Saat paalutettua tarvittavan alueen nopeasti ja helposti, ilman suuria maansiirtotöitä tai salaojituksia, ja perustuksen laatu on silti yhtä korkea kuin mekaanisten paalujen kanssa. Paalut eivät yksin tee kuitenkaan kaikkia perustuksia, joten löydät myös korkealaatuiset oheistuotteet, kuten kiinnikkeet ja kengät vaakajuoksuille, jatkoholkit ja jatkopalat, joilla rakennat talosi pohjan juuri mieleiseksesi. Paalupiste Oy:n ja Groundfixin ruuvipaalut takaavat helppouden, kätevyyden ja kestävyyden, kaikki samassa paketissa.

Ruuvipaalut saavat kotisi kestämään sukupolvesta toiseen!

Talon rakentaminen on projekti, joka vaatii työtä, vaivaa, suunnittelua ja laadukkaita välineitä onnistuakseen varmasti. Me Netraudassa haluamme tarjota työhösi vain parhaita työkaluja, rakennustarpeita ja mitä tahansa, mitä kotiisi voitkaan tarvita. Piha kannattaa laittaa kuntoon heti, kun talo on asuttavassa kunnossa, ja valikoimistamme löydät niin puutarhanhoitotuotteet, kasvihuoneet kuin vaikkapa uima-allastarvikkeet, jotta pihassasi viihtyy niin perheesi, lemmikkisi kuin kaikki muutkin läheisesi. Kodin sähkö on asia, johon kannattaa panostaa, joten hanki meiltä kaikki asennustarpeet, sopivat johdot, kaapelit, akut ja paristot sekä esimerkiksi termostaatit, ja kotisi pysyy takuulla lämpimänä, täysissä virroissa ja aina energisenä! Tee tilaus jo tänään, ja pääset tekemään talostasi unelmiesi kodin!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.