Rajoitettu erä maaliskuun kampanjoita auki! Tarjoukset voimassa vain:

Induktioliedet

Energiatehokas induktioliesi reagoi välittömästi tehonsäätöön. Ruokien valmistus on nopeaa ja sähköä kuluu vähemmän. Induktioliesi on turvallinen, vain keittoastia ja sen sisältö kuumenee. Ikääntyneet kodinkoneet kannattaa energian säästämiseksi vaihtaa uusiin energiamerkinnöiltään tehokkaisiin laitteisiin.

  • 1

1-21 / 21

21 tuotetta

  • 1

1-21 / 21

21 tuotetta

Induktioliedet

Induktioliesi keittää veden sekä lämmittää ja kypsentää ruoat nopeasti ja tehokkaasti. Löydät meiltä perinteiset liesimallit, joissa sähköuuniin on yhdistetty moderni induktiotaso. Moninaiset toiminnot tekevät näistä tuotteista varteenotettavan valinnan niin pieneen kuin suureenkin keittiöön. Tutustu valikoimaamme ja valitse laatubrändien kehittämien liesien joukosta itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Induktioliedet edullisesti Netraudasta

Induktioteknologia eroaa perinteisestä valurautaisesta ja keraamisesta liesitasosta sillä, että itse keittolevy ei induktioliedessä lämpene. Lämpö siirtyy suoraan keittolevyn alaisesta käämistä kattilaan, paistinpannuun tai pataan ja kuumentaa sen sisällön nopeasti ja tehokkaasti. Moderni induktioliesi onkin siksi sähköä ja energiaa säästävä vaihtoehto. Monissa liesissä on lisäksi toimintaa entisestäänkin tehostavia erikoistoimintoja, joiden ansiosta esimerkiksi vesi kuumentuu kiehumispisteeseen tuossa tuokiossa. Myös liesien sähköuunit on varustettu useilla hyödyllisillä toiminnoilla, kuten ylä- ja alalämmöllä, aidolla kiertoilmalla, sulatustoiminnolla ja grilliominaisuudella. Voit varmistaa kunkin tuotteen toiminnot yksityiskohtaisista tuotekorteista ja vertailla eri liesiä ja hintoja nopeasti ja kätevästi. Kun olet valinnut oman suosikkisi, klikkaa tilaus heti matkaan. Meiltä saat laatua aina edulliseen hintaan.

Tyylikäs ja turvallinen liesi keittiöösi

Valikoimastamme löydät tehokkaat liedet eri väreissä ja malleissa. Valkoinen on aina tyylikäs ja klassinen vaihtoehto. Tai ehkäpä haluat kokeilla, miltä moderni harjattu teräs näyttäisi keittiökalusteitasi vasten? Oli valintasi mikä tahansa, voit olla varma, että liesi on vankka, kestävä ja turvallinen. Osassa liesiä on lapsilukkotoimintoja, jotka suojaavat perheen pienimpiä kuumilta keitoksilta ja uunilta. Uudenaikaiset liedet on varustettu helppokäyttöisillä ja turvallisilla säätimillä, joiden avulla valitset haluamasi lämpötilan ja kytket lieden päälle tai pois päältä täysin vaivattomasti. Laadukkaiden ja likaa hylkivien materiaalien ansiosta liedet on myös helppo pitää puhtaana muutamalla pyyhkäisyllä. Lieden alalaatikossa säilytät näppärästi uuninpellit, keittiövälineet ja muun tarpeellisen. Selaa nyt tuotteita ja valitse laatua keittiöösi jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.