Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

1-48 / 137

137 tuotetta

1-48 / 137

137 tuotetta

Reunakivet

Reunakivi rajaa nurmikon siististi kivetyksestä, asfalttipinnasta ja sora-alueista. Meiltä löydät kestävät tuotteet monissa eri malleissa ja väreissä. Valitse limittyvä tai suorakaiteen muotoinen malli sekä haluamasi asennustapa ja tee tilaus jo tänään. Verkkokaupassamme asiointi on aina helppoa ja nopeaa!

Nurmikon reunakivet viimeistelevät pihasi ilmeen

Kun kiveys ja istutukset ovat paikoillaan, on aika luoda pihaan siisti loppusilaus. Reunakivet rajaavat viheralueet tehokkaasti kulkureiteistä ja pihan muista pinnoista. Ne myös suojaavat istutuksia ohikulun ja liikenteen aiheuttamilta kolhuilta ja saavat kokonaisuuden näyttämään huolitellulta. Valikoimastamme tilaat näppärästi eri muotoiset reunakivet: Tarjolla on niin pyöristettyjä kuin suorakulmaisia malleja. Niistä rakennat vaivattomasti haluamasi kokonaisuuden. Myös värivalikoima on laaja. Löydät siis varmasti kiveykseen ja muihin pintoihin sointuvat sävyt. Näillä tuotteilla luot haluamasi muodot ja pinnat helposti kohteeseen kuin kohteeseen, vaikka et olisi rakentamisen ammattilainen.

Liimattavat ja upotettavat reunakivet nopeasti netistä

Kun teet tilauksesi verkkokaupassamme, voit vertailla tuotteita nopeasti ja tehokkaasti. Valikoimastamme löydät viheralueiden reunustamiseen vankat kivet, jotka voidaan kiinnittää paikoilleen kahdella menetelmällä: upottamalla tai liimaamalla. Tuotteiden yksityiskohtaisista tiedoista voit varmistaa käytettävän menetelmän. Lopputulos on aina hyvännäköinen ja kestävä. Betoni on pitkäikäinen materiaali, jonka pinta muuntuu monenlaiseksi. Valittavanasi on modernin sileä tai tyylikäs, kulutettu antiikkipinta. Selaa valikoimaa ja valitse mieleisesi. Oli suosikkisi mikä tahansa, näillä tuotteilla viimeistelet pihallesi siistin ja tyylikkään ilmeen, josta on iloa vuosien ajan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.