Pienet kylpyammeet

  • 1

1-31 / 31

31 tuotetta

  • 1

1-31 / 31

31 tuotetta

Pienet kylpyammeet

Kylpyamme ei välttämättä vie paljon tilaa. Netraudan verkkokaupassa pienet kylpyammeet on koottu kätevästi omaan kategoriaansa, josta löydät kompakteja malleja lukuisilta eri valmistajilta. Kun suunnittelet kylpyhuoneen rakentamista, remontointia tai ehostamista, kannattaa pohtia, sopisiko suunnitelmaasi luksusta arkeen tuova kylpyamme. Lämmin kylpyvesi hellii kehoa ja laukaisee jännityksiä. Tavoitteellinen urheilija puolestaan palauttelee lihaksia kirpakan kylmässä kylvyssä. On ammetarpeesi millainen hyvänsä, Netraudasta löydät varmasti sopivan mallin. Tutustu jo tänään ja tilaa kätevästi muutamalla klikkauksella!

Kompakti amme sopii pieniinkin tiloihin

Kylpyamme nostaa pienenkin kodin kylpytilat uudelle tasolle. Esimerkiksi useimmat istuma-ammeet sopivat oivallisesti kompaktiinkin kylpyhuoneeseen. Istuma-ammeissa on tarjolla myös esteettömiä vaihtoehtoja, joihin asettautuminen ja joista poistuminen on helppoa. Varsinaisia tilansäästäjiä ovat japanilaiset kylpyammeet, joiden pohjapinta-ala on maltillinen mutta jotka ovat vastaavasti tavallisia ammeita korkeampia. Japanilaisessa ammeessa veden pinta nousee ylemmäs, joten niissä voi kylpeä syvemmällä lämpimän veden syleilyssä.

Pienet ammeet joka muodossa ja värissä

Pientä ammetta etsivän ei tarvitse tinkiä toiveistaan, sillä Netraudan pienten ammeiden valikoima on kattava ja monipuolinen. Pienikokoisia ammeita löytyy useissa eri muodoissa, malleissa ja materiaaleissa. Amme voi olla esimerkiksi pyöreä, suorakulmainen tai kaareva. Valikoimasta löytyy niin jalallisia, vapaasti seisovia kuin upotettaviakin malleja. Väreiltään ammeet vaihtelevat valkoisen kautta mustaan ja kirkkaisiin tehosteväreihin. Ammevalmistajia on myös useita, ja valmistajilla on omia tuoteperheitä, joihin kuuluvat tuotteet muodostavat keskenään harmonisen kokonaisuuden. Valitse suosikkisi ja tilaa unelmiesi amme Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.