Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Puukuitueristeet

  • 1

1-7 / 7

7 tuotetta

  • 1

1-7 / 7

7 tuotetta

Puukuitueristeet

Yksi vaihtoehto rakennuksen eristämiseen on ekologinen ja luonnonmukainen puukuitueriste. Puukuitueriste pitää lämmön sisäpuolella ja kylmyyden ulkona. Puukuitueristeitä on tarjolla monessa muodossa: levyinä, puhallusvillana ja eristepuruna. Valitse juuri omaan tarpeeseesi sopiva eriste ja aloita ostosten teko Netraudan verkkokaupassa. Meiltä tilaat kaiken eristämiseen tarvitsemasi helposti vain muutamalla klikkauksella!

Puukuitueristeiden hyviä puolia

Osa puukuitueristeistä on valmistettu kierrätetystä puukuidusta, jonka lähteenä on sanomalehtikeräyspaperi. Kierrätettyjä materiaaleja hyödyntävä eriste on ekologinen valinta, jolla on pieni hiilijalanjälki. Puukuitueristeen valmistamiseen kuluu myös vähemmän energiaa kuin esimerkiksi mineraalivillan valmistukseen. Puukuitu on aito luonnon tuote, joka hengittää hyvin. Se on myös turvallinen materiaali, ja sillä on hyvä lämmöneristyskyky. Valitse luonnonmukainen puukuitueriste ja suuntaa eristeostoksille Netrautaan!

Puukuitueristeen eri muodot

Erilaisissa puukuitueristetuotteissa on omat hyvät puolensa. Levymuotoinen puukuitueriste on helppo asentaa paikalleen myös ilman suurta erikoistyökalujen arsenaalia. Levyt säilyttävät muotonsa hyvin ja niitä voi tarvittaessa leikata sopivan kokoisiksi ja mallisiksi. Leikkaaminen onnistuu parhaiten tehtävään sopivalla leikkurilla, jonka tilaaminen onnistuu helposti Netraudan verkkokaupasta esimerkiksi eristeostosten yhteydessä. Puukuitueristeitä on tarjolla myös suoraan paikoilleen puhallettavana puhallusvillana. Puhallusvilla levittyy saumattomasti täyttäen pienimmätkin kolot. Puhallettava puukuitueriste sopii usein mainiosti uudisrakennusten lisäksi myös vanhojen talojen lisäeristeeksi. Tällöin eriste voidaan puhaltaa suoraan vanhan eristeen päälle. Muistathan käyttää puhallusvillaa käsitellessäsi asianmukaisia suojavarusteita! Levyjen ja puhallusvillan lisäksi markkinoilla on purumuotoisia lämmöneristeitä, jotka levitetään käsin ja jotka soveltuvat erityisen hyvin lisäeristämiseen ja vanhan eristeen korjaamiseen. Tutustu valikoimaan Netraudassa ja valitse itsellesi parhaiten sopiva puukuitueriste!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.