Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Laituritikkaat

  • 1

1-45 / 45

45 tuotetta

  • 1

1-45 / 45

45 tuotetta

Laituritikkaat

Sinä, mökkisauna ja peilityyni vesi… Pulahda vilvoittavaan veteen, ui järvessä ja nauti Suomen kesän lempeästä vireestä. Ehkäpä haluaisit jo olla mökillä? Varmista kesäiltojen onnistuminen ja hanki nyt laadukkaat ja kestävät laituritikkaat, joiden ansiosta veteen pulahtaminen on silkkaa nautintoa. Sinä ja kaikki muutkin uimarit ja saunojat kiittävät hyvää ostosta moneen otteeseen. Laiturille punnaaminen käsivoimin ei tule kysymykseenkään, kun panostat laatutuotteisiin. Myös veneeseen ja veneestä nousu on helpompaa, kun laituri on varustettu tukevilla tikkailla. Pidä siis tämä mielessä, kun tulet ostoksille. Tikkaat kainaloon ja menoksi!

Laituritikkaat saunarantaan, mökille ja venelaituriin

Kesä on ihanaa aikaa ja moni suomalainen viettää sitä veden äärellä. Laiturilla on mukava oleskella, paistatella päivää ja ihailla iltaruskoa. Kaikki tuntevat varmasti sydämessään pienen huokaisun, kun kesä vaihtuu syksyyn ja mökkeilykausi päättyy. Valmistaudu ensi kesään jo ennakolta ja hanki laiturillesi jämerät laituritikkaat, jotka helpottavat uimaan menoa ja veneeseen astumista ja siitä poistumista. Tukevat tikkaat on valmistettu kevyestä alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä, ja ne on helppo asentaa laituriin kiinnikkeiden avulla. Laituritikkaiden askelmia on myös saatavilla erikseen, jos kaipaat karhennettuja vaihtoehtoja, joiden ansiosta et vahingossakaan lipsahda tikkailta takaisin veteen. Turvalliset tikkaat ovat käyttömukavat ja miellyttävät myös esteetikon silmää. Voisiko kutsuvampaa maisemaa olla kuin laituri, tikkaat ja sininen, peilityyni vesi iltaruskoa vasten. Oi, kunpa olisit jo mökkirannassa!

Laituritikkaat eri materiaaleissa helposti netistä

Nautitko mökkeilystä ja rannassa oleskelusta? Mekin rakastamme kesää, ja kokosimme siksi huippuvalikoiman onnistuneeseen kesänviettoon kuuluvia tuotteita. Kun tulet ostoksille Netrautaan, haluamme tarjota sinulle vain parhaat tuotteet ja monia eri vaihtoehtoja, jotta löytäisi juuri itsellesi sopivan. Valikoimastamme löydät siksi niin suorat kuin kallistetutkin laituritikkaat, aina edulliseen hintaan. Varmista tuotteiden toimitusehdot niiden yksityiskohdista ja rakenna mielessäsi unelmiesi mökkiranta. Katso lisäksi laiturit- sekä saunan lasiseinät-osiomme, jotka antavat paljon uusia ideoita!

Myydyimmät tuotteet (10)

Laituritikas Arctic Marine kuumasinkitty teräs 4-askelmaa eri värejä
-30%
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
Laituritikas Arctic Marine kuumasinkitty teräs 4-askelmaa eri värejä
140,90  alk. 99,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Laituritikkaat Savorak, jatko-osa, 2 askelmaa, rst, askelmat painekyllästetty mänty, eri värejä
Laituritikkaat Savorak, jatko-osa, 2 askelmaa, rst, askelmat painekyllästetty mänty, eri värejä
155,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.