Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

WC-istuimien kannet

1-48 / 187

187 tuotetta

1-48 / 187

187 tuotetta

WC-istuimien kannet

Siisti, tyylikäs ja käytännöllinen wc-istuimen kansi on olennainen osa miellyttävää arkea. Kehittyneet materiaalit ja tekniset ominaisuudet lisäävät tuotteiden toimivuutta. Nykyaikaiset kannet ovatkin käytössä miellyttäviä ja kestäviä. Vertaile tuotteita helposti ja valitse laajasta malli- ja värivalikoimastamme omasi. Tilaa laadukas wc-istuimen kansi nyt kotiinkuljetuksella netistä!

Sisusta tyylikkäästi pienillä yksityiskohdilla

Voit tuoda wc:n tai kylpyhuoneen sisustukseen siistimmän ja raikkaamman ilmeen pienillä muutoksilla. Pelkkä istuimen kannen vaihtaminen voi vaikuttaa paljon. Keräsimme sinua varten niin perinteisiä valkoisia kuin raikkaan värikkäitä kansimalleja, joista löydät varmasti oman suosikkisi. Soinnuta värit sisustukseen tai luo niillä kiinnostavia ilopilkkuja. Kansien materiaalit kestävät hyvin päivittäistä käyttöä, ja ne on helppo pitää puhtaana likaa hylkivien ominaisuuksien ansiosta. Osa malleista on myös irrotettavissa puhdistuksen ajaksi, mikä helpottaa siivoamista entisestään.

Wc-istuimen kannet runsaasta valikoimasta

Laajasta valikoimasta löydät useimpiin istuimiin sopivat kansimallit. Yhteensopivuuden tarkistat parhaiten kunkin tuotteen yksityiskohtaisista tiedoista. Tuotteiden joukossa on myös yleismalleja, jotka ovat asennettavissa lähes mihin tahansa wc-istuimeen. Saatavilla on niin perinteisiä kuin kehittyneempiä malleja. Soft close ja slow close -kannet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Niiden sulkumekanismi varmistaa kannen pehmeän ja hitaan laskeutumisen, mikä puolestaan vaimentaa ääntä ja suojaa posliinimaljaa täräyksiltä. Valitse nyt siisti ja uudenaikainen wc-istuimen kansi laajasta tarjonnastamme ja nauti tilaamisen helppoudesta verkkokaupassamme!

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.