1-100 / 234

234 tuotetta

1-100 / 234

234 tuotetta

Terassiovet

Koti on paikka, jossa tulee viihtyä. Viihtymiseen vaikuttavat paitsi ulkonäkö, myös hyvä toiminnallisuus ja elämisen kustannukset. Meiltä löydät energiatehokkaat ja tyylikkäät terassiovet ja parvekeovet, jotka viimeistelevät kodin sisustuksen ja tyylin. Ne luovat yhtenäisyyttä kodin ilmeeseen niin sisältä kuin ulkoa. Netraudan monipuolisesta valikoimasta löydät eri kokoiset ovet juuri sinun tarpeisiisi. Me palvelemme sinua kaikissa sisustamisen ja rakentamisen tarpeissa.

Hyvä terassin ovi lisää asumismukavuutta

Parvekkeen ovi tai terassin ovi on olennainen osa kodin rakentamista. Niitä valittaessa kannattaa pitää mielessä energiatehokkuus. Monilla pienillä toimilla voit vaikuttaa kotisi energiankulutukseen esimerkiksi lämmityksen osalta. Laadukkaat ovet on tiivistetty hyvin, jotta ne pitäisivät lämmön sisällä. Lämpöä ei siis mene hukkaan. Parvekkeelle tai terassille kuljetaan usein päivittäin, joten ovien tulee olla myös kestäviä ja helppokäyttöisiä. Parhaimmillaan parvekeovet ovat osa kodin sisustusta ja yhtenäistä tyyliä. Siksi ei ole aivan sama, miltä ne näyttävät! Ovia vaihtamalla on helppo raikastaa sisustusta. Mieti vaikka, miltä näyttäisi raikkaan valkoinen ovi vanhan puisen tilalla? Netraudan valikoimasta löydät useita tyylikkäitä ja trendikkäitä malleja monelta laadukkaalta valmistajalta. Olisiko nyt aika laittaa koti kuntoon?

Osta parvekeovet netistä helposti ja vaivattomasti

Parvekeovia ja terassiovia on saatavilla useita eri kokoja ja malleja, niin lasisia kuin alumiinivahvisteisia. Ovet ovat myös valittavissa joko oikeakätisinä tai vasenkätisinä, karmilla tai ilman. Pintavaihtoehdoista löydät niin sileitä kuin kuvioituja vaihtoehtoja. Jos olet suunnittelemassa suurempaa remonttia, muistathan, että meiltä saat myös muut yhteensopivat tuotteet, kuten ikkunat. Netraudassa ostaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hankinnat rauhassa omalla kotisohvalla. Miksi siis lähtisit uuvuttavalle reissulle rautakauppaan? Suurienkin ostosten tilaaminen meiltä on helppoa ja huoletonta, sillä sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksesta. Tilaa siis parvekeovet jo tänään ja tule edullisille ostoksille. Me Netraudassa haluamme myös tarjota sinulle aina mielenkiintoisia uutuuksia ja ideoita. Tilaa siis uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16