Terassiovet

Terassiovi on ulko-ovi, joka johtaa terassille tai parvekkeelle. Meiltä löydät energiatehokkaat ja tyylikkäät terassiovet ja parvekeovet, jotka viimeistelevät kodin sisustuksen ja tyylin. Ne luovat yhtenäisyyttä kodin ilmeeseen niin sisältä kuin ulkoa.

1-48 / 240

240 tuotetta

1-48 / 240

240 tuotetta

Terassiovet

Miten valita oikea koko terassiovelle?

Terassioven koon valinnassa on tärkeää ottaa huomioon sekä oven käyttötarkoitus että terassin koko. Yleisimmät terassiovien koot ovat 9x21, 10x21 ja 9x20. Terassin koon suhteen kannattaa valita ovi, joka on suhteessa sopivan kokoinen terassin kanssa ja joka sopii mahdolliseen rakenteeseen.

Mikä on tyypillinen hintahaarukka terassioville?

Terassiovien hintahaarukka riippuu monesta tekijästä, kuten valitusta materiaalista, oven koosta, asennuspaikasta ja muista ominaisuuksista. Yleisesti ottaen terassiovien hinnat vaihtelevat noin 500 eurosta aina 3000 euroon asti.

Saako terassioven tilattua eri väreissä ja millaisia värivalintoja on saatavilla?

Kyllä, terassiovia on saatavilla eri väreissä. Yleisimmät värivalinnat ovat valkoinen, ruskea ja harmaa. Joissain tapauksissa myös muut värit ovat mahdollisia tilauksesta. Värivalikoima voi kuitenkin vaihdella valmistajittain. Kannattaa kysyä tarkempia tietoja myyntipalvelumme.

Minkälaisia materiaaleja on saatavilla terassiovissa?

Terassioviin on saatavilla useita erilaisia materiaaleja, kuten HDF, alumiini, lasi, PVC-muovi ja puu. Esimerkiksi lasiovet ovat kestäviä ja valonläpäiseviä, ja puu sopii erityisesti perinteisiin taloihin. Oikean materiaalin valinta riippuu käyttötarkoituksesta, mutta tarjolla olevien materiaalien monipuolisuus antaa mahdollisuuden valita juuri omaan tarpeeseen sopivan ratkaisun.

Voiko terassioven saada erilaisilla ulkoasuvaihtoehdoilla, kuten erilaisilla kahvoilla?

Kyllä, useimmat ovivalmistajat tarjoavat useita eri vaihtoehtoja, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Voit valita esimerkiksi erilaisia kahvoja, lukkoja, saranoita ja muita yksityiskohtia, jotka vaikuttavat siihen, miltä terassiovesi näyttää. Kannattaa tarkistaa valmistajan tarjoamat vaihtoehdot ja keskustella myyjän kanssa, jotta löydät juuri sinulle sopivan terassioven.

Voiko terassioven asentaa itse vai onko parempi tilata ammattilainen tekemään se?

Terassioven asentaminen on mahdollista tehdä itse, jos omistaa tarvittavat työkalut ja kokemuksen vastaavista projekteista. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että asennus tehdään oikein ja turvallisesti, jotta terassiovi toimii asianmukaisesti ja kestää pitkään. Jos ei ole kokemusta vastaavista töistä tai on epävarma omasta osaamisestaan, on suositeltavaa tilata ammattilainen tekemään asennus. Ammattilainen osaa varmistaa, että asennus tehdään oikein ja turvallisesti, ja voi tarvittaessa antaa neuvoja ja suosituksia liittyen terassioven huoltoon ja ylläpitoon. Ota tarvittaessa yhteyttä myyntipalvelumme, autamme sinua mielellämme.

Hyvä terassin ovi lisää asumismukavuutta

Parvekkeen ovi tai terassin ovi on olennainen osa kodin rakentamista. Niitä valittaessa kannattaa pitää mielessä energiatehokkuus. Monilla pienillä toimilla voit vaikuttaa kotisi energiankulutukseen esimerkiksi lämmityksen osalta. Laadukkaat ovet on tiivistetty hyvin, jotta ne pitäisivät lämmön sisällä. Lämpöä ei siis mene hukkaan. Parvekkeelle tai terassille kuljetaan usein päivittäin, joten ovien tulee olla myös kestäviä ja helppokäyttöisiä. Parhaimmillaan parvekeovet ovat osa kodin sisustusta ja yhtenäistä tyyliä. Siksi ei ole aivan sama, miltä ne näyttävät! Ovia vaihtamalla on helppo raikastaa sisustusta. Mieti vaikka, miltä näyttäisi raikkaan valkoinen ovi vanhan puisen tilalla? Netraudan valikoimasta löydät useita tyylikkäitä ja trendikkäitä malleja monelta laadukkaalta valmistajalta.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.