Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

1-48 / 127

127 tuotetta

1-48 / 127

127 tuotetta

Vaatetangot

Vaatetanko kuuluu komeron tai vaatehuoneen tuttuihin perusvarusteisiin. Etenkin juhlavaatteiden, takkien ja pukujen säilytys onnistuu parhaiten ripustamalla. Tähän tarkoitukseen monet valmistajat ovat kehittäneet erilaisia fiksuja säilytysjärjestelmiä, joita voidaan täydentää tarpeen mukaan eri kokoisilla vaatetangoilla, koukuilla ja ripustimilla. Vertaile nyt tuotteita ja kokoa itsellesi sopiva kokonaisuus Netraudan laajasta valikoimasta!

Vaatetanko - helppo ja edullinen klassikko vaatteiden säilytykseen

Vaatetanko on vaatteiden ripustamiseen tarkoitettu tanko, joka löytyy useimmista vaatekaapeista ja komeroista. Netraudasta löydät kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkiä metallitankoja. Valikoimamme monipuoliset säilytysjärjestelmät on kehitetty ihmisten yksilölliset tarpeet ja toiveet mielessä pitäen. Niitä on helppo muunnella, täydentää ja laajentaa sitä mukaa kun oma elämäntilanne muuttuu. Eri pituisten tankojen lisäksi voit hankkia lukuisia lisäosia, joita tarvitaan vaatetangon asennuksessa tai omanlaisen säilytyskokonaisuuden rakentamisessa. Näitä ovat mm. erilaiset koukkusarjat, koukut ja ripustimet.

Oma vaateripustin housuille ja asusteille optimoi tilan käytön

Oletko kyllästynyt asusteiden etsimiseen vaatekasojen ja laatikoiden pohjalta? Harmittavatko sinua ryppyiset vaatteet ja sekavat komerot, joista ei meinaa löytyä mitään? Hankkimalla omat ripustimet solmioille, housuille ja muille asusteille vaatehuoneen kaaos jää historiaan. Samalla varmistat, että kravattisi on taatusti sileä, kun haet sen esille seuraavia juhlia varten. Parhaimmillaan hyvin suunniteltu säilytysjärjestelmä helpottaa elämää monella tapaa: vaatteet ja asusteet säilyvät pidempään hyväkuntoisina ja ne on helppo löytää, mikä puolestaan säästää aikaa ja vaivaa. Tiesitkö, että maailmalla suosiota kasvattanut konmaritus on innostanut tuhansia ihmisiä siivoamaan komeronsa? Tarkoitus on minimoida turhan tavaran määrää ja parantaa samalla omaa elämänlaatua. Ajatus on varsin yksinkertainen: ympäristö vaikuttaa suoraan mielentilaan. Siinä missä kaaos aiheuttaa stressiä ja ahdistusta, siivottu ympäristö tuottaa mielihyvää ja auttaa keskittymään oleelliseen. Kokeile ja huomaa ero!

Tilaa johtavien merkkien vaatetangot ja lisäosat Netraudasta

Netraudasta löydät johtavien merkkien säilytysjärjestelmät ja -kokonaisuudet kätevästi samasta paikasta. Innovatiiviset systeemit on suunniteltu siten, että niitä niitä on helppo muokata ja laajentaa aina oman tarpeen ja maun mukaan. Ulosvedettävä housuripustin soveltuu täydellisesti housujen ja hameiden säilytykseen. Vaatteet ja asut niin arkeen kuin juhlaan pysyvät telineessä rypistymättöminä ja housunprässit suorassa. Vai etsitkö kätevää paikkaa vyökokoelmalle tai solmioille? Tähänkin tarkoitukseen löydät valikoimastamme omat kätevät ratkaisut. Mikä parasta, Netraudasta saat kaiken tämän (ja vielä paljon enemmän!) nopealla toimituksella ja todella kilpailukykyiseen hintaan. Tervetuloa tekemään kannattavia löytöjä!

Myydyimmät tuotteet (10)

Vaatetanko 600 mm
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Vaatetanko 600 mm
40,10  alk. 34,10 
Vaatenaulakko Sovella 6 koukulla, 600 mm, eri värejä
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
Vaatenaulakko Sovella 6 koukulla, 600 mm, eri värejä
26,45  alk. 22,50 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.