Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Saippuapumput, -telineet ja -annostelijat

1-48 / 149

149 tuotetta

1-48 / 149

149 tuotetta

Saippuatelineet ja -annostelijat

Jokaisessa peseytymistilassa tarvitaan saippuaa ja sitä pitäisi myös muistaa käyttää aina käsiä pestäessä. Niin lapsia kuin aikuisiakin innostaa käsipesulle se, että pesutilassa on panostettu käytettävyyteen. Saippuaa pitää voida ottaa vaivattomasti. Tämä onnistuu, kun kiinnität saippua-annostelijan seinään ja täytät pullon lempisaippuallasi. Eikä yhtään haittaa, että tämä arkinen esine on kaunis katsella. Tyylikkäänä kiiltävä kromi ja himmeämmin hohtava harjattu teräs viimeistelevät kylpyhuoneesi ilmeen. Kumpi on sinun suosikkisi?

Saippuatelineet pala- ja nestesaippualle

Palasaippua on parhaimmillaan upeasti vaahtoava luksustuote, joka hellii ihoasi. Se ansaitsee kauniin ja toimivan säilytysastian. Palasaippua pysyy kunnossa, kun se ei jää loikoilemaan vesitilkkaan. Klassinen maitolasi näyttää upealta kylpyhuoneessa. Lasimateriaali on myös helppo puhdistaa saippuavaahdon aiheuttamista tahroista. Maitolasin voit valita materiaaliksi myös nestesaippuan annostelijalle. Kiinnikkeiden metallisävyt ovat samanhenkiset kylpyhuoneen hanojen kanssa. Kätevä piilokiinnitys viimeistelee ajattoman tyylin, jossa on kaikkea tarpeellista, mutta ei mitään turhaa.

Tilaa saippuatelineet ja -annostelijat nopeasti Netraudasta

Kodin pesupisteillä kannattaa panostaa toimivuuteen. Tilaa kunnon saippuatelineet ja varmistat, että pöpöt ja liat eivät kulje perheenjäsenten käsien mukana. Saippua-annostelijaan kosketaan lukuisia kertoja päivässä, joten on hyödyksi, että sen saa puhdistettua vaivattomasti. Netraudasta saat hyvännäköiset saippuatelineet myös julkisiin tiloihin, joissa käsisaippuaa kuluu paljon. Valitse malli, johon mahtuu litra nestesaippuaa kerralla, niin annostelija ei tyhjene heti. Kylpyhuoneeseen on ihana sijoittaa arjen pieniä iloja, joista nautitaan joka päivä. Netraudasta löydät niin silmää hiveleviä sisustusratkaisuja kuin kylpyhuoneremontin tarvikkeetkin. Olisiko sinun aika uusia kylpyhuonekalusteet?

Saippuatelineet ja paljon muuta edullisesti

Oletpa tekemässä pientä päivitystä kylpyhuoneeseen tai suunnittelemassa isompaa remonttia, olemme Netraudassa apunasi. Helppokäyttöisellä verkkosivustollamme pääset tutkimaan tuotteita tarkasti. Näet tuote- ja saatavuustiedot yhdellä vilkaisulla. Meillä maksat aina turvallisesti joko verkkopankissasi tai luottokortilla. Ennakkolaskua tarvitsevia pyydämme ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme. Sieltä saat apua ja neuvoja tuotteistamme sekä tilauksen tekemisestäkin. Netraudassa on aina houkuttelevia tarjouksia. Sisustusbudjettisi kiittää, kun asioit meillä! Vielä vinkkinä: tilaa uutiskirje, niin saat tiedot kampanjoistamme ja tuoreimmista tuotteistamme ensimmäisten joukossa. Laatua kylpyhuoneeseen edullisesti, Netraudasta!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Saippua-annostelijan pidike Beslag Design Base, eri värejä
-20%
18.12. ASTI
Tarjous
Saippua-annostelijan pidike Beslag Design Base, eri värejä
25,20  20,15 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.