Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Monitoimiuunit

1-48 / 90

90 tuotetta

1-48 / 90

90 tuotetta

Monitoimiuunit

Netraudasta löydät kätevät monitoimiuunit. Niiden monipuolisten toimintojen ansiosta voit käyttää uunia moneen tarkoitukseen. Perinteisen ylä- ja alalämmön sekä kiertoilman lisäksi uunissa voi olla esimerkiksi sulatus- ja kohotustoiminto sekä grilli. Löydät valikoimasta myös yhdistelmäuunit, joihin on liitetty esimerkiksi mikroaaltoteknologia. Saatavilla on sekä liesiä että kalusteisiin integroitavia erillisuuneja. Tutustu valikoimaan ja valitse omasi jo tänään!

Laadukkaat monitoimiuunit netistä

Uuni on yksi tärkeimmistä kodinkoneista ja siten välttämätön keittiössäsi. Kokosimme valikoimaamme tunnettujen brändien laatutuotteet, joten valinnanvaraa riittää varmasti. Jos olet perinteisten liesien ystävä, saatavilla on monta tehokasta uunivaihtoehtoehtoa, ja kiinteään pakettiin kuuluu lisäksi perinteinen, keraaminen tai induktiokeittotaso. Suoraan keittiökalusteisiin asennettava erillisuuni taas on näppärä ja moderni ratkaisu. Se voidaan asettaa katseen korkeudelle, jolloin uunia on helppo säätää ja ruoan valmistumista on näppärä seurata luukun kautta. Osaan kalusteuuneista on myös saatavilla yhteensopiva induktioliesitaso. Mikä on sinulle mieleinen malli? Verkkokaupassamme vertailet vaihtoehtoja aina helposti muutamalla hiiren klikkauksella. Kartoita siis vaihtoehdot ja tilaa oma uunisi tuota pikaa.

Monipuoliset ja turvalliset uunit edullisesti

Nykyaikaiset uunit on varustettu lukuisilla käyttöä helpottavilla toiminnoilla. Mallista riippuen valittavanasi voi olla ylä- ja alalämmön sekä kiertoilmauunin lisäksi esimerkiksi mikroaaltouuni-toiminto, uunin automaattisesti sammuttava paistomittari sekä sulatustoiminto. Lisätietoa kustakin tuotteesta löydät sen yksityiskohtaisista tiedoista. Modernien uunien materiaalit on kehitetty likaa hylkiviksi, joten ne on helppo pitää puhtaana. Osassa malleja on irrotettava luukku, mikä helpottaa puhtaanapitoa entisestään. Monipuolisista toiminnoista ja edistyksellisistä teknisistä ominaisuuksista huolimatta uuneja ei ole hinnalla pilattu. Meiltä tilaat ne aina hyvään hintaan ja nopealla toimituksella.

Myydyimmät tuotteet (10)

Erillisuuni Schlosser OE555DT, 45cm, integroitava, eri värejä
-20%
18.12. ASTI
Tarjous
Erillisuuni Schlosser OE555DT, 45cm, integroitava, eri värejä
475,00  alk. 379,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Erillisuuni Schlosser OE555DT, 45cm, integroitava, eri värejä
-20%
18.12. ASTI
Tarjous
Erillisuuni Schlosser OE555DT, 45cm, integroitava, eri värejä
475,00  alk. 379,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.