Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Tuulensuojalevyt

1-48 / 49

49 tuotetta

1-48 / 49

49 tuotetta

Tuulensuojalevyt

Rakennuksen seinät koostuvat yleensä useista erilaisista kerroksista, joista jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä. Tuulensuojalevyt suojaavat nimensä mukaisesti rakennusta tuulelta ja myös säältä yleensäkin. Tuulensuojalevyt asennetaan ulkoseiniin eristekerroksen päälle mutta ulkoverhouksen sisäpuolelle. Tutustu Netraudan tuulensuojalevyjen valikoimaan ja tilaa omaan projektiisi sopivat levyt jo tänään! Verkkokaupastamme ostat helposti samalla istumalla myös kaikki muut rakentamisen ja remontoimisen tarvikkeet ja välineet.

Tuulensuojalevyn toiminta ja asennus

Suomen säässä rakennukset altistuvat rankoillekin sääolosuhteille. Laadukkailla tuulensuojalevyillä varustetussa talossa ei niin sanotusti ”tuule läpi”. Puhuri pysähtyy seinään ja jättää sisätilat vedottomiksi. Kun seinärakenne on tuulitiivis, on seinän lämmöneristyskykykin parempi. Tällöin myös lämpöhäviö on pienempi ja lämmityskulut pysyvät kohtuullisina. Oikein toimiva tuulensuojalevy kuitenkin läpäisee hyvin sisätiloista tulevaa vesihöyryä, jotta kosteus ei tiivistyisi esimerkiksi eristeisiin. Tuulensuojalevyt suojaavat myös rakennusaikana eristeitä ja runkorakenteita kosteudelta. Tuulensuojalevyjen paikoilleen laittamisen jälkeen ulkoverhous tulisi kuitenkin mielellään asentaa mahdollisimman pian, sillä kun ulkoverhous on asennettu, eivät tuulensuojalevyt pääse enää kuivumaan optimaalisella tavalla. Levyissä on eroja kosteudenkeston suhteen, joten myös suositukset vaihtelevat sen osalta, kauanko aikaa tuulensuojalevyjen ja ulkoverhouksen asentamisen välillä saa olla.

Tuulensuojaeristeet ja tuulensuojapaperit

Tuulelta suojaamiseksi on olemassa useita erilaisia tuotteita. Osa tuulensuojaeristeistä toimii tuulisuojan lisäksi myös lämpöeristeenä. Laadukas eristystuote ehkäisee kylmäsiltojen syntymisen eikä tarjoa kasvualustaa homesienille. Tilaa tuulensuojapaperit, -levyt ja muut eristämisen tuotteet Netraudan verkkokaupasta nopeasti ja luotettavasti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.