Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kassakaapit ja paloturvakaapit

  • 1

1-22 / 22

22 tuotetta

  • 1

1-22 / 22

22 tuotetta

Kassakaapit ja paloturvakaapit

Oman kodin turvallisuus on varmasti jokaiselle tärkeää. Omalle reviirille ei haluta päästää kutsumattomia vieraita, ja varsinkin tärkeämpi ja arvokkaampi kodin omaisuus halutaan turvata mahdollisimman huolellisesti niin varkaiden kuin muidenkin mahdollisten onnettomuuksien varalta. Kotiin tarkoitetut kassakaapit ja paloturvallisuuskaapit ovat oikea ratkaisu sinulle, joka haluat pitää kodistasi hyvää huolta. Tilaa siis meiltä Netraudasta uudenlainen vakuutus kotiisi!

Kassakaapit ja paloturvakaapit kaikkiin tarkoituksiin

Meiltä Netraudan verkkokaupasta löydät laadukkaan valikoiman erilaisia kassakaappeja ja paloturvakaappeja niin kotiin kuin esimerkiksi työpaikallekin. Voit esimerkiksi hankkia kätevän Kason valmistaman paloturvakaapin, johon saat arkistoitua kaikki tärkeät asiakirjat ja muut turvattua säilytystä vaativat pienet tavarat. Kaapit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, varsinkin, kun tuotteen hintaa sisältyy myös kuljetus- ja asennuspalvelu! Sinun ei siis tarvitse kuluttaa aikaasi kaappijärjestelmän asentamiseen, vaan saat sen asianmukaisesti järjestettynä kaupan päällisiksi. Säästät sekä aikaa että rahaa. Kätevää, vai mitä! Lisäksi Netraudan kautta voit hankkia myös luotettavat Kason valmistamat turvalokerot ja kassakaapit, joita on saatavilla erikokoisina ja -värisinä. Kaapit on varustettu varmoilla murtosuojilla, joten arvotavarasi pysyvät niissä varmassa tallessa. Mikäli haluat suojata kotisi vieläkin varmemmin, voit verkkokaupastamme tilata myös turvakalterit tai muut kodin turvajärjestelmät. Yhdellä tilauksella hoidat siis kaikki turvallisuusasiat kuntoon vaivattomasti ja edullisesti. Tervetuloa ostoksille!

Netrauta luo myös turvaa kotiisi

Me Netraudassa haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyvät valmiudet turvata kotisi asianmukaisilla ja liuotettavilla kodin turvajärjestelmillä. Olemmekin koonneet verkkokauppaamme kattavan valikoiman myös erilaisia kassakaappeja ja paloturvakaappeja. Hankkimalla kassakaapit ja paloturvallisuuskaapit kotiisi, sinun ei enää tarvitse murehtia omaisuutesi puolesta, kun kaapit tekevät sen puolestasi! Kaapit ovat jo ulkoisesti houkuttelevan turvallisen näköisiä, joten ne herättävät takuulla luottamusta. Vakuuta kotisi arvotavarat mahtipontisen hienoilla kassa- ja paloturvakaapeilla ja huolehdit samalla myös mielenrauhastasi! Käy siis jo tänään osoitteessa Netrauta.fi ja valitse valikoimistamme juuri sinun tarpeitasi parhaiten palveleva kassakaappi tai paloturvakaappi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.