1-48 / 169

169 tuotetta

1-48 / 169

169 tuotetta

Ulkovalaisimet kattoon

Hyvä valaistus piristää, tuo viihtyisyyttä ja lisää turvallisuutta. Valoa voidaan hyödyntää myös lisäämään oman kodin ja pihan näyttävyyttä. Esimerkiksi ulkokattovalaisin sopii erinomaisesti valaisemaan ulkotiloja, kuten terassia, kuistia tai autokatosta. Netraudan valikoimasta löydät johtavien merkkien kattovalaisimet ulkokäyttöön reiluun hintaan. Tutustu nyt tuotteisiin ja tee tilaus netissä jo tänään!

Valitse kattovalaisin ulkokäyttöön nyt Netraudan laajasta valikoimasta

Kattovalaisin ulos, onko se edes tarpeellinen? Monesti huonon valaistuksen vaikutuksia aliarvioidaan. Totuus on kuitenkin se, että kyseessä ei ole pelkästään esteettinen tai taloudellinen kysymys. Kotia ja sen ympäristöä suunniteltaessa tulee huomioida myös pienet yksityiskohdat valaistuksen ollessa toimivuuden kannalta yksi tärkeimmistä. Asenna ulkovalaisin kattoon etenkin ovien ja kulkuväylien läheisyyteen. Näin liikkuminen on helppoa ja turvallista myös pimeällä, eikä avaimien löytäminen muutu iltamyöhään tai talvella turhan suureksi haasteeksi. Valaistuksen ansiosta kodin ja pihapiirin yhteisvaikutelma muuttuu kutsuvaksi ja miellyttäväksi. Laita siis kerralla valaistus kuntoon ja paranna hetkessä kotisi tunnelmaa.

Ensiluokkainen ulkokattovalaisin helposti netistä

Mikä on paras kattovalaisin ulkokäyttöön? Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Netrauta on koonnut sivuilleen laajan kirjon laadukkaita valaisimia, jotka ovat sekä kestäviä, tyylikkäitä että edullisia. Perinteinen ulkokattovalaisin on joko pyöreä tai kulmikas, mutta toki valikoimassa on huomioitu myös erikoisemmat design-mallit. Esimerkiksi riippuva lyhtyvalaisin on kaunis katseenvangitsija kuistilla tai terassilla ja sopii mainiosti myös mökille. Viime vuosina kattoon upotettava spotti on kasvattanut suosiotaan, mikä näkyy erilaisten alasvalosarjojen lisääntyneessä tarjonnassa. Jotkut valaisimet ovat myös monikäyttöisiä: asenna ulkovalo kattoon tai seinään kohteesta riippuen ja tarpeen mukaan. Kun tilaat tuotteet Netraudasta, hyödyt edullisen hinnan lisäksi myös nopeasta toimituksesta. Tervetuloa ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.