Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Erottelevat kuivakäymälät

1-17 / 17

17 tuotetta

1-17 / 17

17 tuotetta

Erottelevat kuivakäymälät

Erotteleva kuivakäymälä on erinomainen vaihtoehto perinteiselle ulkohuussille. Kyseessä on ympäristöystävällinen wc-ratkaisu, joka on siisti ja edullinen. Käymäläjätteen erottelu vähentää merkittävästi hajuhaittoja lisäten tuotteen käyttömukavuutta. Netraudasta tilaat johtavien merkkien erottelevat kuivakäymälät sekä erottelevat asennussetit vaivattomasti ja nopealla toimituksella. Vertaile nyt tuotteita ja päivitä mökkisi vessa ajan tasalle vielä tänään!

Erotteleva kuivakäymälä takaa hajuttoman ja miellyttävän wc-kokemuksen

Tuoko mökin ulkohuussi mieleesi lähinnä kärpäsiä ja ikäviä hajuja? Ei hätää, uudenaikainen erotteleva kuivakäymälä on kehitetty käyttömukavuus ja helppous mielessä pitäen! Se on erinomainen ratkaisu maalle tai lomakohteisiin, joissa vesikäyttöisen käymäläratkaisun toteuttaminen on joko täysin mahdotonta tai hankalaa. Netraudan valikoima pitää sisällään laadukkaita kuivakäymälöitä aina klassisesta ulkokäyttöön tarkoitetusta kompostikäymälästä huipputyylikkääseen kuivakäymälään ja reilun kokoiseen kasettikäymälään. Kaikissa tämän kategorian wc-malleissa käymäläjäte erotellaan, mikä puolestaan helpottaa sen jälkikäsittelyä. Toinen erottelevan käymälän suuri etu on hajuttomuus. Tuotteesta riippuen se saavutetaan esimerkiksi sisäänrakennetulla tuulettimella tai tuuletusputkella. Mikäli kyseessä on kuivikekäymälä, myös oikean kuivikkeen valintaan tulee kiinnittää huomiota. Netraudassa miellyttävä wc-kokemus on vain muutaman klikkauksen päässä!

Tilaa erotteleva käymälä mökille Netraudan laajasta valikoimasta

Erottelevia kuivakäymälöitä löytyy lukuisissa varianteissa ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Kaikista yleisin käymälämalli on kompostikäymälä, joka ei tarvitse toimiakseen lainkaan sähköä tai vettä. Se on erinomainen valinta, jos arvostat mökillä ennen kaikkea luonnollisuutta. Vaihtoehtoisesti voit hankkia erottelevan asennussarjan, joka voidaan asentaa helposti perinteiseen ulkokäymälään. Etsitkö mahdollisimman tyylikästä ratkaisua? Vesivessaa muistuttava kuivakäymälä ja upea kuivikekäymälä tuovat lomakohteeseen ylellisyyden tuntua. Innovatiivisessa kuivakäymälässä käymäläjäte kerätään säiliössä olevaan biojäteastiaan. Sen sijaan kuivikekäymälässä käytetään nimensä mukaisesti kuiviketta. Neste kerätään kummassakin käymälässä erilliseen säiliöön. Kasettikäymälä puolestaan on kehitetty reilumpaan käyttöön. Suuren kapasiteettinsa ansiosta se soveltuu mökkien lisäksi hyvin myös työmaille tai taukopaikoille. Nimi viittaa käymälässä olevaan kasettimaisen keräyssäiliöön, joka voidaan vaihtaa helposti aina sen tultua täyteen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.