Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Istuma-ammeet

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

Istuma-ammeet

Istuma-amme sopii usein hieman pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Kompaktissa istuma-ammeessa pääset nauttimaan rentouttavista kylpyhetkistä mukavasti istuma-asennossa. Netraudan istuma-ammeiden valikoimasta löydät myös esteettömät ammeet, joiden ansiosta kylpyyn pääsee, vaikka jalat olisivatkin hieman heikommassa kunnossa. Osta laadukkaat ja ergonomiset istuma-ammeet Netraudasta! Autamme ja palvelemme asiantuntevasti kaikissa rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Istuma-ammeessa peseytyminen sujuu

Istuma-ammeiden muotoilussa on ammeen nimen mukaisesti otettu huomioon mukava istuma-asento. Nojaa siis taakse ja heitä huolet nurkkaan! Lämmin vesi rentouttaa ja vapauttaa kireitä lihaksia. Ammeessa myös peseytyminen sujuu kätevästi ilman veden roiskumista ympäriinsä. Perinteisempien istuma-ammeiden lisäksi tarjolla on muun muassa eksoottisempia japanilaisia ammeita, jotka ovat tavallista korkeampia mutta pinta-alaltaan kompakteja. Korkeassa ammeessa myös vedenpinnan saa nostettua ylemmäs, jolloin on helppoa ja mukavaa upottautua syvemmälle lämpimään veteen. Tutustu Netraudan valikoimaan, ota erilaiset ammevaihtoehdot haltuun ja tilaa suosikkisi jo tänään!

Esteettömällä ammeella nautinnollisia kylpyhetkiä kaikille

Netraudan istuma-ammeista löydät myös esteettömät ammeet, joihin asettautuminen ja joista poistuminen on tavallista helpompaa. Esteettömän ammeen kohdalla ei tarvitse pelätä, nouseeko jalka korkean ammeenreunan yli tai pysyykö tasapaino yhdellä jalalla liukkaalla lattialla. Esteettömissä ammeissa on nimittäin useimmiten syrjään siirrettävä ovi ja matala kynnys. Näin suunniteltu amme sopii erityisen hyvin liikuntarajoitteisille. Esteetön amme tuokin nautinnolliset kylpyhetket kaikkien ulottuville. Ihastu ja tilaa Netraudan esteettömät ammeet ja muunlaiset istuma-ammeet helposti ja vaivattomasti vain muutamalla klikkauksella kotiin toimitettuna!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.