Kompostikäymälät

  • 1

1-28 / 28

28 tuotetta

  • 1

1-28 / 28

28 tuotetta

Kompostikäymälät

Kompostikäymälä soveltuu mainiosti maalle, mökille ja matkailukohteisiin. Kyseessä on siisti ja ympäristöystävällinen wc-ratkaisu, joka on yhtä aikaa edullinen ja helppokäyttöinen. Meiltä saat johtavien merkkien kompostikäymälät, puuceet ja kuivikekäymälät huippuedulliseen hintaan. Selaa nyt tuotteita ja laita mökkisi wc kuntoon vielä tänään!

Kompostikäymälä tuo mukavuutta mökkiolosuhteisiin

Onko vesikäyttöisen käymäläratkaisun toteuttaminen mökilläsi mahdotonta tai hankalaa? Helpoin ja edullisin tapa ratkaista tämä pulma on hankkia kompostoiva käymälä. Helppouden lisäksi se on hyvä valinta myös ympäristön kannalta. Valikoimamme kompostoivat puuceet eivät tarvitse toimiakseen lainkaan sähköä ja ovat optimaalinen tuote jokaiselle viemäriverkostoon kuulumattomalle mökille ja vapaa-ajan asunnolle. Sen lisäksi suurisäiliöiset käymälät soveltuvat erinomaisesti myös leirintäalueille ja erilaisiin retkikohteisiin. Kompostoivat puuceet toimitetaan helposti koottavina elementteinä, ja voit itse päättää, miten haluat pintakäsitellä ja viimeistellä ulkorakennuksen. Vai etsitkö kätevää käymälää mökin lämpimiin tiloihin? Pieneen tilaan mahtuva kuivikekäymälä on siisti, helppokäyttöinen ja hajuton. Se voidaan sijoittaa sellaisenaan suoraan lattialle, joten säästyt aikaa vievältä asennukselta. Käyttömukavuutta lisäävät miellyttävän tuntuiset materiaalit ja fiksu muotoilu.

Tilaa kompostoiva käymälä vaivattomasti netistä

Kompostikäymälöitä löytyy sekä ulko- että sisäkäyttöön. Kompostoiva sisäkäymälä on hajuton ja tyylikäs ratkaisu, joka ei tarvitse toimiakseen lainkaan vettä. Optisesti vesivessaa muistuttavassa mallissa käymälä- ja elintarvikejätteet kompostoidaan tehokkaasti valmiiksi ravinnepitoiseksi mullaksi. Käymälän kapasiteetti riittää noin 2-3 kuukauden käyttöön vuodessa nelihenkisen perheen käytössä. Kompostoiva ulkokäymälä puolestaan ei tarvitse toimiakseen edes sähköä. Se sopiikin hyvin ihmisille, jotka etsivät mökilleen mahdollisimman helppoa ja luonnollista wc-ratkaisua. Tosin jokaisen kompostikäymälän kohdalla kannattaa huomioida tuotekohtaiset tiedot ja suositukset, koska eroja on mm. kapasiteetissa, huollossa ja käymäläjätteen jälkikäsittelyssä. Tee tilaus nyt Netraudassa ja hanki johtavien merkkien kompostikäymälä huippuhintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.