Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:
2 995,00  2 199,00  Säästät: 796,00 
Saatavilla netistä: 20 kpl
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 18.12.2023 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 2 699,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-4 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 99,00 €
★★★★★★★★★★
4.0
Tuotteen laatu 4.3
Käytön helppous 4.7
Ominaisuudet 3.7
Vastinetta rahoille 4.3
Kokoamisen helppous 2.7
Kasausohjeet 2
Kasvihuoneen koko
Tila loppui heti keskenRiittävän tilava

Musta Metalcraftin kasvihuone, jonka pinta-ala on 12.7 m². Kasvihuoneessa voi esimerkiksi kasvattaa kätevästi omia vihanneksia ja kasveja. Kasvihuonetta voi hyödyntää myös oleskelutilana. Kasvihuoneen harjakorkeus on 228 cm ja seinäkorkeus on 154 cm. Huoneessa on lisäksi kuusi avattavaa ikkunaa.

Kasvihuoneen runko on alumiinia, seinät ovat 4 mm paksuista turvalasia ja katto on 6 mm paksuista kennolevyä. UV-suojattu katto muodostaa varjoa ja tarjoaa sopivan ympäristön kasveillesi. Kennolevystä valmistettu katto kestää hyvin pohjoismaista ilmastoa. Kennolevy myös tasaa kasvihuoneen sisälämpötilaa. Lisäksi toimitukseen sisältyy alumiininen sokkeli, joka ehkäisee korroosion muodostumista. Sokkelissa on ankkurointirauta, jonka avulla voit halutessasi valaa huoneen maahan. Huom! Kuvasta poiketen tuote sisältää neljä aukaistavaa kattoikkunaa.

Tarjoamme 8 vuoden takuun tämän kasvihuoneen valmistusvirheille. Katoilta on aina poistettava liika lumikuorma. Takuu ei kata lumikuorman ylipainosta johtuvaa katon romahtamista.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Metalcraft
 • Takuuaika: 8 vuoden takuu valmistusvirheille

Tuotteen mitat:

 • Harjakorkeus (cm): 228
 • Räystäskorkeus (cm): 154
 • Leveys (cm): 257
 • Syvyys (cm): 494
 • Pinta-ala (m²): 12,7

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Musta
 • Materiaali: Kennolevy, Turvalasi, 4 mm turvalasi
 • Kehyksen materiaali: Alumiini
 • Materiaalin tarkenne: Katto 6 mm UV-suojattua kennolevyä
 • Sisältää sokkelin: Kyllä
 • Kattoluukkujen lukumäärä: 4

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 2 560,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 350,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 770,00
 • Rahtipaino (kg): 344,00
★★★★★★★★★★
4.0
Tuotteen laatu 4.3
Käytön helppous 4.7
Ominaisuudet 3.7
Vastinetta rahoille 4.3
Kokoamisen helppous 2.7
Kasausohjeet 2
Kasvihuoneen koko
Tila loppui heti keskenRiittävän tilava

Videot

Arvostelut

Yhteensä 3 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Asiallinen kasvihuone
  ★★★★★★★★★★
  Kooltaan riittävän iso. Musta runko ja lasiseinät ovat tyylikkäät. Katto 8mm kennolevyä, seinät 4mm lasia. Liukuovet on näppärät, oviaukko iso. Liukuoven salpalukko heppoinen, alkuperäisen salvan paikka piti muuttaa, koska tehtaalla ruuvien reiät porattu väärään kohtaan. Oven kynnykseen on hyvä tehdä ramppi, että pääsee kottikärryillä sisään. Ikkunansalvat ei ihan istu kohdilleen mutta pysyy kiinni. Automaattiavaajille pitää itse tehdä reiät alumiinikarmeihin, ostettiin pari sellaista lisävarusteena. Valmistajalla ei ole muita lisävarusteita näihin kasvihuoneisiin tarjolla, joten koukut yms. tulee kiinnittää parhaaksi katsomallaan tavalla. Isommalla rahalla toisaalta saisi tukeva rakenteisen kasvihuoneen mutta rajoitetun budjetin puitteissa mentiin ja ostettiin tämä. Runko sinällään ohuehkoa alumiinia, jota meinaamme tukea hieman lisää lisäpalkeilla. Kasausohjeita tulee lukea huolella, koodit tarkistaa niin pääsee helpommalla. Ylimääräisiä ruuveja tai muttereita ei ole. Tiivisteet tukevoittaa runkoa hieman. Kahdelta aikuiselta meni n. 2-3 päivää kasauksessa. Kaunis on, toivottavasti kestää talven lumet ja tuiskut. Pienempää en enää ostaisi, tänne saa kasvien lisäksi tuolin ja pöydän mukavasti sisään.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Tyylikäs ja toimiva kasvihuone
  ★★★★★★★★★★
  Kasvihuone on hyvän kokoinen, vaikka olin suunnitellut isompaa, mutta suuremman Metalcraftin toimitus olisi ollut vasta kesäkuussa. Työläs koota, mutta saimme valmiiksi muutamassa päivässä. Nyt siinä kasvaa monta tomaattia, kurkkuja, pari melonia viikuna sekä paljon salaattia ja yrttejä. Hyvä lopputulos ja viihdymme siinä usein illalla lehden tai kirjan parissa.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Laatutuote
  ★★★★★★★★★★
  Hyvin pakattu. Kaikki sopi paikalleen. Ohjeita ei suomeksi mutta kuvat hyviä. Yksin pystyi kokoamaan. Soveltuu hyvin muuhunkin toimintaan kuten kuvat kertoo! Kattoluukkuja pystyi vähentämään helposti.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 2 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 2vastausta
  Eki1959 · 17.11.2021
  Saako näihin varaosia? Pystytolppia ja ruoteita tai yksittäisiä laseja. Mistä kautta tilataan?
  1. Eki1959 · 9.12.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Sähköpostilla varaosatarve myyntiin. Kesti 3 pv kun tuli vastaus. Varaosia saa. Ei varaosien hintakaan paha.. Pari putkea, kolmion muotoinen pieni lasi, kattolevy, kourun tuppo, syöksytorven pidin yht. 170 e +alv.. Mutta rahti 350 e +alv. Miten voi rahti Ruotsista olla näin kallista. Kai ne voi laittaa muiden joukkoon eikä tuoda erikseen.
  2. Tuotetuki Netrauta · 18.11.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Olethan yhteydessä myyntipalveluumme varaosiin liittyvissä asioissa: www.netrauta.fi/myyntipalvelu.
 2. 2vastausta
  Tomaatti12345 · 2.6.2021
  Onko Metalcraft kasvihuoneeseen saatavissa muita varaosia kuin kattoluukkujen avaajat? Sopiiko muiden merkkien varaosat/lisävarusteet esim. hyllyt, kiinnityskoukut jne. Metalcraftiin? Onko tätä kasvihuonetta koottuna Netraudassa?
  1. Kikkikoo · 3.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei.. kysyin samaa asiakaspalvelusta ja vastaus oli ettei ole. Koukkuina olen käyttänyt kaupoista saatavia  ripustus koukkuja. Oma kasvihuone on rakennettu muurikivien päälle joten siitä sain sopivan”ikkunalaudan” kiertämään koko kasvihuoneen. En laittaisi mitään kovin painavaa roikkumaan mihinkään, vaikuttaa vähän heppoisemmalta rakenteeltaan kun esim Juliana. Omia viritelmiä esim paneeliverhotangoista olen käyttänyt.  Omani on vasta ensimmäistä vuotta pystyssä, joten ei kauheasti vielä kokemusta kuinka kestää.  En löytänyt myöskään valmistajan sivuilta tai muista verkkokaupoista mitään yhteensopivia tuotteita.
  2. Hyötyviljelijä · 3.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei taida olla mitään muita omia varaosia. Itse ostin Kivikankaan ripustuskoukut, eivät kiristy ihan kunnolla kuten mielestäni pitäisi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.