Kesäloma-ale voimassa enää:

Lämpökaapit

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

Lämpökaapit

Lämpölaatikko on erinomainen ratkaisu lautasten ja muiden astioiden lämmitykseen. Halutessa laatikkoa voidaan hyödyntää myös ruoan lämpimänä pitoon, sulatukseen tai taikinan kohottamiseen. Netraudasta saat johtavien valmistajien laadukkaat lämpölaatikot, kalustelaatikot ja lämpölamput edulliseen hintaan. Tee tilaus netissä jo tänään!

Lämpölaatikko pitää lautaset lämpimänä

Harmittaako sinua nopeasti jäähtyvä ruoka? Etsitkö kätevää tapaa lautasten ja kuppien lämmitykseen? Keittiökalusteisiin sijoitettava tyylikäs lämpölaatikko tuo ravintolakeittiöistä tutun ominaisuuden nyt sinunkin käyttöösi. Lämpölaatikkoa voidaan käyttää tarpeen mukaan astioiden lämmitykseen, jäisten raaka-aineiden sulatukseen tai taikinan kohotukseen. Laatikon sisään saat halutessa talteen myös valmiit ruoat, jolloin ne pysyvät lämpimänä tarjoiluun asti. Mallista riippuen lämpölaatikossa on fiksun muotoilun lisäksi näppärä push/pull ponnahdusmekanismi, joka lisää sen käyttömukavuutta ennestään. Oletko gourmet-tason kotikokki etkä halua jättää mitään sattuman varaan? Tehokas infrapunalamppu säilyttää valmiit ruoat oikeassa tarjoilulämpötilassa ja varmistaa, etteivät keittiön luomukset päädy vieraiden nautittavaksi jäähtyneenä. Mihin tahansa tuotteeseen päädytkin, meiltä saat nopean palvelun lisäksi varmasti kuuman hinnan!

Tilaa innovatiivinen lämpölaatikko ja muut keittiötarvikkeet Netraudasta

Tarvitsetko lähinnä hyödyllistä säilytystilaa? Tyylikäs, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kalustelaatikko muistuttaa optisesti lämpölaatikkoa ja se voidaan sijoittaa huomaamattomasti esimerkiksi uunin alle. Se tarjoaa kätevää säilytystilaa mm. astioille, pannuille tai muulle irtaimistolle. Sormenjälkiä hylkivän pinnoitteen ansiosta laatikko säilyy siistinä ja hyväkuntoisena pitkään. Jos taas lämpö on sinulle tärkein ominaisuus, laadukas lämpökaappi on paras valinta. Selaile nyt tuotteita ja laita tilaus matkaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.