Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Astiankuivauskaapit

1-46 / 46

46 tuotetta

1-46 / 46

46 tuotetta

Astiankuivauskaapit

Astiankuivauskaappi on Suomessa itsestään selvä osa lähes jokaista keittiötä. Astiankuivauskaapissa yhdistyvät tehokkuus, ajan säästäminen ja sisustukseen sopiva ulkonäkö. Kun keittiöremontin aika koittaa, tulee ajankohtaiseksi myös sopivan astiankuivauskaapin valinta. Ostoksille kannattaa suunnata Netraudan verkkokauppaan, josta löydät hyvän valikoiman astiankuivauskaappeja erilaisiin keittiöihin.

Astiankuivauskaapin historiaa

Astiankuivauskaappia on kauan pidetty suomalaisena keksintönä ja sen keksijänä Työtehoseuran kotitalousosaston päällikköä Maiju Gebhardia, joka suunnitteli astiankuivauskaapin vuosina 1945−46. On kuitenkin paljastunut, että astiankuivauskaapin idealle on haettu patenttia jo 1920- ja 1930-luvuilla Yhdysvalloissa. Vaikka kaapin alkuperäisestä suunnittelusta kunnia ei kuuluisikaan Suomeen, on astiankuivauskaappi otettu Suomessa avosylin vastaan. Astiankuivauskaappi onkin ratkaisu, joka on Suomessa varsin tavanomainen, mutta monissa muissa maissa eksoottisempi tuttavuus.

Astiankuivauskaappi säästää aikaa

Astiankuivauskaappi tehostaa kodinhoitoa, sillä siinä astiat kuivuvat vapaasti. Astioiden käsin kuivaamisen loppuessa säästyy aikaa ja vaivaa. Kaapissa astiapaljous on myös usein siististi katseilta piilossa, mikä harmonisoi keittiön tunnelmaa. Netraudasta löydät astiankuivausratkaisut monenlaisiin keittiöihin. Tarjolla on niin kokonaisia kuivauskaapin runkoja kuin myös erillisiä kuivausritilöitä. Ritilähyllyistä löydät sopivan kuivausvaihtoehdon esimerkiksi lautasille. Tarkista aina ennen tilaamista, mitä kaikkea tilaamasi kokonaisuus sisältää, sillä esimerkiksi kaapin ovet saatetaan myydä erikseen, jotta tilatessa olisi mahdollista luoda ulkonäöltään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Osa kuivauskaapeista toimitetaan valmiiksi koottuina, mikä nopeuttaa asentamista huomattavasti. Rakenna Netraudan keittiökalusteista ja astiakaappivaihtoehdoista yksilöllinen ja toimiva keittiökokonaisuus, joka sopii juuri sinun kotiisi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.