1-48 / 53

53 tuotetta

1-48 / 53

53 tuotetta

Keittiön alakaapit

Keittiöön kertyy helposti paljon erilaisia ruoanlaittovälineitä, pienkoneita ja elintarvikkeita, joille kaikille on syytä olla oma paikkansa. Siksi keittiöön kannattaakin suunnitella runsaasti säilytystilaa ja ottaa käyttöön kaikki pinnat lattiasta kattoon. Keittiön alakaapeilla hyödynnät myös lattianrajassa olevan tilan tehokkaasti. Viimeistele keittiösuunnitelmasi sopivilla alakaapeilla tai laatikostoilla, jotka tilaat kätevästi Netraudasta. Osta verkkokaupastamme samalla myös kaikki muut keittiön kalustamiseen ja remontoimiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet!

Alakaappi muuntuu moneksi

Netraudan keittiön alakaappien valikoimasta löydät niin allaskaapit, laatikostot kuin uunikaapitkin. Allaskaappi ottaa keittiön pesualtaan alla olevan tilan tehokkaasti käyttöön. Allaskaappiin voi sijoittaa halutessaan esimerkiksi jätteenkäsittelyjärjestelmän. Tarjolla on myös alakaapin runkoja, joista saa muokattua mieleisensä ja omaan keittiön sopivan kokonaisuuden yhdistämällä runkoon haluamansa oven ja vetimen. Alakaapin rungosta saa siinäkin mielessä suunniteltua omannäköisen, että rungon sisäpuolelle voi sommitella itseä miellyttävän järjestyksen hylly- ja laatikkovalinnoilla. Useat alakaapit toimitetaan valmiiksi kasattuina, jolloin niiden asentamiseen kuluu hyvin vähän aikaa.

Laatikostot ja uunikaapit

Hyllyllisten ja avointen alakaappien lisäksi Netraudasta löydät myös keittiötason alle sopivat keittiön laatikostot. Erillisissä laatikoissa keittiötarvikkeet pysyvät organisoidusti omilla paikoillaan. Laatikostot ovat omiaan esimerkiksi astioiden säilyttämiseen, mutta tarkista kuitenkin etukäteen, kuinka suuren painon yksittäinen laatikko kestää. Netraudan valikoimassa on tarjolla myös uunikaappeja, joihin voi asentaa kauniisti ympäristöönsä sulautuvan kalusteuunin. Perehdy erilaisiin keittiön alakaappeihin Netraudassa jo tänään ja tilaa omaan keittiöösi sopiva kokonaisuus edullisesti kotiin toimitettuna!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.