Keittiön laatikostot

1-31 / 31

31 tuotetta

1-31 / 31

31 tuotetta

Keittiön laatikostot

Keittiön laatikostot kätkevät sisäänsä kaikki tarpeelliset keittiön aarteet. Yhdessä muiden keittiökalusteiden kanssa laatikostot helpottavat tavaroiden organisoimista ja siistinä pitoa. Netraudasta löydät sopivat laatikostot keittiöön kuin keittiöön. Erikokoisista vaihtoehdoista on helppo koostaa jokaiseen keittiöön sopiva kokonaisuus.

Keittiön vetolaatikot luovat järjestystä

Monipuolisesta keittiöstä löytyy runsaasti erilaisia ruoanlaittovälineitä, astioita ja elintarvikkeita, joista jokaiselle olisi hyvä löytää oma paikka. Jämptisti järjestelty keittiö nopeuttaa kokkaamista ja vähentää asioiden etsimiseen tuhlautuvaa aikaa. Vetolaatikoihin sijoitetut esineet on helppoa pitää loogisessa järjestyksessä. Tarkista kuitenkin valitsemasi laatikoston laatikkojen maksimipaino, jotta et altista kalustetta liian suurelle rasitukselle. Usein laatikoston rungot ja mahdolliset sisälaatikot, etulevyt sekä jalat myydään erikseen. Tällä varmistetaan se, että jokaiseen keittiöön voidaan luoda yksilöllisesti juuri halutunlainen tyyli ja kokonaisuus. Kun olet hahmotellut tulevan keittiön tarpeet, on aika suunnata ostoksille Netrautaan. Meiltä löydät joka laadukkaat keittiön laatikostot – taatusti edulliseen hintaan!

Sisälaatikot jakavat tilan tarkoituksenmukaisesti

Laatikoston rungon saa muokattua omiin tarpeisiinsa sopivaksi sisälaatikoilla. Esimerkiksi aterimet kannattaa varastoida matalaan laatikkoon, kun taas suuremmat esineet tai kuivat elintarvikkeet sopivat paremmin korkeampiin laatikoihin. Useissa laatikoissa on kätevä hidastusmekanismi, jonka ansiosta laatikot sulkeutuvat hiljaa ilman ikävää kolahdusääntä. Tarjolla on myös valmiiksi kasattuja laatikoita, joiden asentaminen on erityisen nopeaa ja vaivatonta. Tutustu Netraudan laatikostoihin ja sisälaatikkoihin, ja tilaa keittiön remontoimiseen tarvittavat kalusteet jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.