Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Parilagrillit

1-2 / 2

2 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-2 / 2

2 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Parilagrillit

Parilagrillillä valmistat herkut ammattimaisesti kotioloissakin. Laadukkaassa parilagrillissä on useita ohjelmia ja säätövaihtoehtoja erilaisille raaka-aineille. Parilagrillillä kypsentäessä ruoat on helppo saada onnistumaan. Tilaa siis ikioma grillisi Netraudasta ja kutsu ystävät ja sukulaiset herkullisen ruoan äärelle grillibileisiin! Verkkokaupastamme löydät sopivan parilagrillit aina edulliseen hintaan.

Parilagrilli on monipuolinen

Parilagrillissä ruoka paistuu parilalevyjen välissä tasaisesti molemmin puolin. Vain mielikuvitus rajoittaa parilagrillin käyttökohteita. Grillissä valmistuvat niin liha, kana, kala kuin kasvikset. Parilagrilli on omiaan esimerkiksi paninien, hampurilaispihvien ja toastien valmistamiseen. Paistolämpötilaa ja -aikaa säätelemällä voi valmistaa joko mehevän maukasta tai ihanan rapsakkaa ruokaa. Monipuolista ruoanlaittoasi helposti ja tilaa parilagrilli jo tänään – tietenkin Netraudasta!

Hyvän parilagrillin ominaisuudet

Erilaiset säätömahdollisuudet laajentavat parilagrillin toiminnallisuutta. Joissain grilleissä on esimerkiksi käytetty edistyksellistä sensoriteknologiaa, jonka ansiosta grilli säätää paistolämpötilan ja -ajan automaattisesti raaka-aineen paksuuden mukaan. Parilagrillissä saattaa myös olla automaattiohjelmia erilaisille ruoka-aineille. Sopivan lämpötilan voi kuitenkin säätää myös manuaalisesti. Osaa parilagrilleistä voi käyttää pariloimisen lisäksi myös perinteiseen tasogrillaamiseen. Muutenkin grillin mukana saattaa tulla lisäosia kuten erilaisia levyjä, joista on apua erityyppisten ruokien valmistamisessa. Hyvä parilagrilli on helppohoitoinen, eli sen puhdistaminen onnistuu vaivattomasti. Muun muassa ruoan tarttumista ehkäisevät ja konepestävät parilalevyt tuovat ruoanlaittoon vaivattomuutta. Olet sitten etsimässä sähköllä tai kaasulla toimivaa parilagrilliä, sopiva vaihtoehto löytyy Netraudasta. Tutustu ja tilaa edullisesti jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16