Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Pöytägrillit

1-26 / 26

26 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-26 / 26

26 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Pöytägrillit

Grillaaminen virittää hetkessä lomatunnelmaan. Laadukkaassa grillissä paistuvat meheviksi niin pihvit kuin kasviksetkin. Perinteisten suurikokoisten grillien lisäksi markkinoille on tullut pienempiä pöytägrillejä, joiden käyttöympäristöt ovat monipuolisempia ja jotka kulkevat tarvittaessa kätevästi mukana. Jos iso grilli ei sovi suunnitelmiisi tai kaipaat joustavampaa grilliratkaisua, kannattaa tutustua Netraudan pöytägrillivalikoimiin! Verkkokaupastamme löydät etsimäsi – tietenkin taatusti edulliseen hintaan!

Pöytägrilli sopeutuu ympäristöön kuin ympäristöön

Pöytägrilli on grillimaailman kameleontti. Se sopii mallista riippuen niin osaksi kattausta, kesäkeittiöön, mökille, parvekkeelle tai vaikkapa piknikille. Pöytägrillin hyviin puoliin kuuluukin sen vähäinen tilantarve. Pöytägrillin kanssa grillaaminen on joustavaa, eikä herkkuruoan nauttimisen tarvitse tapahtua grillin sijainnin ehdoilla, sillä useat pöytägrillit voi ottaa mukaan sinne, missä grillaaminen kulloinkin houkuttaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi grillaaminen rannalla auringon laskiessa? Myös grillattavien ruokien suhteen rajana on yleensä vain mielikuvitus. Ihastu pöytägrillien joustavuuteen ja tilaa omasi jo tänään Netraudasta!

Pöytägrillien ominaisuuksia

Netraudasta löytyy monenlaisia pöytägrillivaihtoehtoja. Tarjolla on niin sähkö- kuin kaasutoimisiakin grillejä. Grillien maksimipaistolämpötiloissakin on eroja. Onpa markkinoilla myös malleja, joilta onnistuu grillaamisen lisäksi myös savustaminen ja paistaminen. Osa pöytägrilleistä soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Grillin valinnassa kannattaa myös ottaa selvää siitä, miten grillin puhtaana pitäminen onnistuu. Vaivattomimmissa malleissa on runsaasti konepestäviä osia, mikä helpottaa huomattavasti grillausjälkien siistimistä. Joihinkin grilleihin on saatavilla lisäosia, joiden ansiosta grillin käyttökohteet laajenevat entisestään. Toteuta grilliunelmasi jo tänään ja tilaa laadukas pöytägrilli Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16