Talotuulettimet

1-4 / 4

4 tuotetta

1-4 / 4

4 tuotetta

Talotuulettimet

Talotuuletin poistaa tehokkaasti niin lieden käryt kuin asunnon ilman muutkin epäpuhtaudet. Keräsimme valikoimaamme laadukkaat pakkotoimiset säädinkuvut sekä kehittyneet, sähkötoimisella sulkuläpällä ja puhaltimella varustetut mallit. Meiltä löydät tuotteet niin kerrostaloihin, rivitaloihin kuin omakotitaloihinkin. Selaa siis valikoimaa ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva talotuuletin-vaihtoehto.

Tehokkaat, sisäilmaa puhdistavat talotuulettimet Netraudasta

Talotuuletin varmistaa kotisi sisäilman hyvän laadun poistamalla niin ruoan käryjä kuin ilman epäpuhtauksia esimerkiksi märkätiloista, wc:stä ja pesuhuoneesta. Osa malleista on varustettu kahdella poistoilmakanavalla ja sähköllä toimivalla moottoroidulla läpällä, jonka avulla voidaan säätää poiston kulloinenkin kohdistuminen. Tuulettimissa on tehokas valaistus, ja ne ovat ääneltään hiljaisia. Niiden käyttö onkin helppoa ja miellyttävää. Osassa on myös palontorjuntajärjestelmä, mikä lisää tuotteen turvallisuutta entisestään. Valitsit minkä mallin tahansa, talotuulettimen ostaessasi saat bonuksena puhtaamman ja raikkaamman sisäilman.

Talotuuletin kerrostaloon ja omakotitaloon edullisesti

Asuit sitten kerrostaloasunnossa tai omakotitalossa, löydät varmasti valikoimastamme sopivan vaihtoehdon. Säädinkupu ohjaa ilmanvaihtojärjestelmää, eli huippuimuria tai erillistä ilmanvaihtolaitetta, ja parantaa siten sisäilman laatua tehokkaasti. Valitse mielesi mukainen väri ja malli: ehkäpä pidät hillitystä valkoisesta tai haluat luoda modernia tyyliä harjatulla teräksellä? Valinta on sinun. Laatubrändien tuotteilla onnistut varmasti luomaan paremman koneellisen ilmanvaihdon, olit sitten rakentamassa uutta tai uudistamassa vanhaa. Kun teet ostokset verkkokaupastamme, saat laatua aina edulliseen hintaan. Toimi jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.