Kodinhoito- ja seinäaltaat

1-22 / 22

22 tuotetta

1-22 / 22

22 tuotetta

Kodinhoito- ja seinäaltaat

Kodinhoitohuoneeseen asennettavat kodinhoitoaltaat ja seinäaltaat helpottavat monenlaisia kotona tehtäviä siivous- ja pyykinpesuaskareita. Tilasta riippuen voit valita kodinhoitohuoneeseen joko tasoon upotettavan altaan tai seinälle kiinnitettävän altaan. Netraudan kodinhoito- ja seinäaltaiden valikoima sisältää runsaasti erikokoisia altaita, jotka ostat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Riennä ostoksille tuota pikaa ja löydä laadukkaat ja kestävät kodinhoito- ja seinäaltaat!

Laadukkaat kodinhoito- ja seinäaltaat jokaiseen kotiin

Valikoimassamme on useita erilaisia kodinhoito- ja seinäaltaita, jotka on valmistettu laadukkaasta ja kovaa kulutusta kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Kodinhoito- ja seinäaltaat ovat erinomainen apu arjen pienten siivous- tai pyykinpesuaskareiden hoidossa. Valikoimassamme on tarjolla runsaasti eri kokoisia kodinhoito- ja seinäaltaita, joten löydät helposti juuri oikean kokoisen ratkaisun itsellesi. Meiltä löydät myös erilaisilla lisäominaisuuksilla varustettuja kodinhoitoaltaita ja seinäaltaita. Voit valita esimerkiksi altaan, jossa on valutustaso, juoma-allas tai paikka hanalle. Millaista kodinhoito- ja seinäallasta etsitkin, löydät sen kyllä meiltä. Meiltä hankit kotiisi myös tyylikkäät ja laadukkaat pesu- ja kuivauskoneet. Tutustu valikoimaamme pian, ja valitse kotiisi laadukas kodinhoito- tai seinäallas ja tehokas pesu- ja kuivauskone!

Valikoimastamme laadukkaat ja kestävät kodinhoito- ja seinäaltaat

Valikoimastamme löydät kodinhoitohuoneeseen tai muuhunkin tilaan soveltuvat laadukkaat ja kestävät kodinhoito- ja seinäaltaat. Voit valita joko työtasoon upotettavan pesualtaan tai seinälle kiinnitettävän altaan. Kattavasta valikoimastamme löydät vaivattomasti omaan kotiisi laadukkaan ja kovaakin käyttöä kestävän kodinhoito- ja seinäaltaan. Kun valitset sopivaa tuotetta, ota huomioon altaan ja sille varatun tilan koko. Mieti myös, millaisia lisäominaisuuksia tarvitset. Meiltä löydät laadukkaiden kodinhoito- ja seinäaltaiden lisäksi tietenkin myös keittiön kestävät ja laadukkaat tiskipöydät ja -altaat, kuten altapäin kiinnitettävät ja upotettavat altaat sekä huullosaltaat. Tutustu valikoimaamme pikaisesti ja hanki kodinhoitohuoneeseen kestävä upotettava tai seinään kiinnitettävä allas, sekä keittiöön tyylikäs komposiitti- tai teräsallas. Niistä riittää varmasti pitkään iloa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16