Pöytägrillit

Pöytägrillit ovat kodinkoneita, joita käytetään usein erilaisissa sosiaalisissa tilaisuuksissa tai yksinkertaisesti hyvästä ruoasta nauttimiseen. Valikoimamme sisältää voileipä-, raclette- ja Teppanyaki-grillejä, jotka tarjoavat monipuolisuutta, helppoutta ja mukavuutta ruoanlaittoon. Tilaa korkealaatuiset ja turvalliset pöytägrillit johtavilta valmistajilta, ja nauti herkullisista aterioista perheen tai ystävien kanssa.

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

Pöytägrillit

Grillaaminen virittää hetkessä lomatunnelmaan. Laadukkaassa grillissä paistuvat meheviksi niin pihvit kuin kasviksetkin. Perinteisten suurikokoisten grillien lisäksi markkinoille on tullut pienempiä pöytägrillejä, joiden käyttöympäristöt ovat monipuolisempia ja jotka kulkevat tarvittaessa kätevästi mukana. Jos iso grilli ei sovi suunnitelmiisi tai kaipaat joustavampaa grilliratkaisua, kannattaa tutustua Netraudan pöytägrillivalikoimiin! Verkkokaupastamme löydät etsimäsi – tietenkin taatusti edulliseen hintaan!

Mikä on raclette-grilli?

Raclette -pöytägrilli on erinomainen valinta illanviettoihin ja juhliin, joissa ruoka jaetaan yhdessä. Tämä grilli mahdollistaa jokaisen ruokailijan valmistaa juuri sellaisen annoksen kuin haluaa, sillä grilliin mahtuu paistamaan ja grillaamaan erilaisia ​​aineksia samanaikaisesti. Grillin kivilevy ja kaksipuolinen grillilevy ovat erinomaisia paistamiseen ja grillaamiseen, ja mukana toimitetut pannut sopivat gourmet- ja raclette-ruoanlaittoon. Raclette-grillin avulla voit valmistaa helposti maukkaita aterioita jopa kahdeksalle hengelle.

Mikä on Teppanyaki-grilli?

Teppanyaki-grilli on perinteinen japanilainen ruuanlaittomenetelmä, jossa ruokaa valmistetaan suurella tasaisella teräspinnalla, joka on yleensä kuumennettu avotulella. Teppanyaki-grilliä käytetään yleensä valmistamaan erilaisia liha-, kala- ja vihannesruokia. Teppanyaki-grillin avulla ruoka valmistuu nopeasti ja se tarjoillaan yleensä suoraan pöydälle, jolloin asiakkaat voivat seurata valmistusprosessia ja nauttia tuoreesta ja maukkaasta ruuasta. Teppanyaki-grillin suosio on levinnyt ympäri maailmaa, ja sitä käytetään usein japanilaisten ravintoloiden lisäksi myös monissa muissa ravintoloissa eri puolilla maailmaa. Teppanyaki-grilli, kuten ProfiCook PCTYG1143, on erinomainen lisä keittiöösi, jos haluat valmistaa ruokaa japanilaisella tyylillä. Grillissä on alumiininen grillilevy, joka kuumenee nopeasti ja on tarttumattomalla pinnalla, joten ruoka ei tartu siihen kiinni. 94 % asiakkaistamme suosittelee tuotetta. Lue lisää asiakkaiden kokemuksia tuotesivulta.

Miksi kannattaa valita pöytägrilli Netraudan valikoimasta?

Netraudasta löytyy monenlaisia pöytägrillivaihtoehtoja. Tarjolla on niin sähkö- kuin kaasutoimisiakin grillejä. Grillien maksimipaistolämpötiloissakin on eroja. Onpa markkinoilla myös malleja, joilta onnistuu grillaamisen lisäksi myös savustaminen ja paistaminen. Osa pöytägrilleistä soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Grillin valinnassa kannattaa myös ottaa selvää siitä, miten grillin puhtaana pitäminen onnistuu. Vaivattomimmissa malleissa on runsaasti konepestäviä osia, mikä helpottaa huomattavasti grillausjälkien siistimistä. Joihinkin grilleihin on saatavilla lisäosia, joiden ansiosta grillin käyttökohteet laajenevat entisestään. Toteuta grilliunelmasi ja tilaa laadukas pöytägrilli Netraudasta!

Pöytägrilli sopeutuu ympäristöön kuin ympäristöön

Pöytägrilli on grillimaailman kameleontti. Se sopii mallista riippuen niin osaksi kattausta, kesäkeittiöön, mökille, parvekkeelle tai vaikkapa piknikille. Pöytägrillin hyviin puoliin kuuluukin sen vähäinen tilantarve. Pöytägrillin kanssa grillaaminen on joustavaa, eikä herkkuruoan nauttimisen tarvitse tapahtua grillin sijainnin ehdoilla, sillä useat pöytägrillit voi ottaa mukaan sinne, missä grillaaminen kulloinkin houkuttaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi grillaaminen rannalla auringon laskiessa? Myös grillattavien ruokien suhteen rajana on yleensä vain mielikuvitus. Ihastu pöytägrillien joustavuuteen ja tilaa omasi jo tänään Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.