Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Vedenkeittimet

Vedenkeitin säästää ruoanlaittajan hitaalta veden kattilassa lämmittämiseltä. Tehokkaassa keittimessä vesi lämpiää hetkessä ja on heti käyttövalmista. Tutustu vedenkeittimen huikeaan toiminnallisuuteen ja tilaa kotiisi tai työpaikallesi keitin jo tänään!

1-48 / 60

60 tuotetta

1-48 / 60

60 tuotetta

Vedenkeittimet

Netraudan verkkokaupasta löydät suosikkikeittimesi vaivattomasti ja tilaaminenkin sujuu helposti, tietenkin aina edulliseen hintaan.

Vedenkeitin on arjen pelastaja

Vedenkeitin tulee apuun monessa arkisessa keittiöaskareessa. Keittimellä lämmität teeveden nopeasti, kun ystävät tai sukulaiset ilmestyvätkin yllätysvierailulle. Tai jos nälkä yllättää, on vedenkeittimellä kuumennettu vesi helppoa kaataa nuudeleiden päälle, jolloin ateria on valmis tuossa tuokiossa. Aamulla puolestaan nopeampikin lähtijä saa vedenkeittimen avulla valmistettua itselleen pikapuuron. Vedenkeitinten erilaiset ominaisuudet tekevät keittimistä hyvin monipuolisia. Vedenkeittimestä saattaa löytyä esimerkiksi lämmönsäätömahdollisuus, jolloin vedestä saa tismalleen oikean lämpöistä. Useista vedenkeittimistä löytyvä automaattinen virrankatkaisu tuo turvaa ja mielenrauhaa. Kalkkisuodatin puolestaan pitää vedenkeittimen puhtaana. Laadukkaan vedenkeittimen tulee olla muutenkin helppo puhdistaa. Helpota arkeasi jo tänään ja tilaa monipuolinen vedenkeitin Netraudasta!

Vedenkeitin osana sisustusta

Vedenkeitintä ei enää ole syytä piilottaa kaapin perukoille, vaikka keitin satunnaisessa käytössä olisikin. Nykyaikainen keitinvalikoima on nimittäin viimeiseen asti mietitty niin muotoilultaan kuin värimaailmaltaankin. Miten olisi esimerkiksi 50-luvun hengessä suunniteltu retrokeitin? Tai hempeät pastellisävyt yhdistettynä pyöreään muotokieleen? Netraudan vedenkeitinten valikoimasta jokainen löytää suosikkinsa, on haaveena sitten persoonallinen katseenvangitsija tai neutraalin oloinen keitin. Tutustu ja tilaa vedenkeitin jo tänään, jotta helpon lämmittämisen aika voi alkaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.