Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kaasukeittimet

1-4 / 4

4 tuotetta

1-4 / 4

4 tuotetta

Kaasukeittimet

Kaasukeitin on näppärä vaihtoehto keittolevyksi mökille, retkelle tai matkalle. Kokosimme valikoimaamme turvalliset vaihtoehdot, joissa on yhdestä kolmeen poltinta. Tuotteet ovat taatusti turvallisia ja sopivat hyvin pöytäkäyttöön. Ne on myös helppo laittaa talteen säilytyksen ajaksi. Tutustu valikoimaan ja valitse omia tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto!

Turvalliset kaasukäyttöiset keittotasot Netraudasta

Kun etsinnässä on luotettava kaasukeitin vapaa-ajan asunnolle tai muihin vapaa-ajan menoihin, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Meiltä löydät niin kannelliset kuin kannettomat keittolevyt, jotka on varustettu yhdellä tai useammalla keittoalueella. Niistä saat ihanteellisesti apua paikoissa ja tilanteissa, joissa varsinaista keittiötä ei ole saatavilla. Lämpösuojan ansiosta liesitasoja voidaan käyttää turvallisesti esimerkiksi mökin pöydällä. Liekkivahti varmistaa, että kaasunsyöttö loppuu liekin sammuessa. Näin kaasuvuodot ehkäistään ja laitteet ovat aina turvallisia käyttää.

Helppohoitoinen ja kompakti siirrettävä kaasukeitin

Pienien kaasuliesitasojen suuri etu on niiden helppokäyttöisyys ja -hoitoisuus. Kaasupoltin lämpenee aina nopeasti ja tuo ruoanlaittoon tehokkuutta ja siten myös taloudellisuutta. Ritilöiden alapuolinen alue on helppo pyyhkäistä puhtaaksi kostealla rätillä. Osassa keittimiä on kansi, jonka alla levyt säilyvät siisteinä ja puhtaina pitkään. Pienen koon ansiosta keittolevyt on myös helppo pakata talteen seuraavaa käyttökertaan saakka. Valitsitko jo oman suosikkisi? Nämä tuotteet valitessasi saat varmasti arkeesi sujuvuutta, koska valmistat haluamasi aterian missä vain ja milloin vain!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.