Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Höyryuunit

1-17 / 17

17 tuotetta

1-17 / 17

17 tuotetta

Höyryuunit

Höyryuuni nostaa ruoanlaittosi täysin uudelle tasolle! Höyrykypsennys on nopea ja terveellinen tapa valmistaa ruokaa, sillä raaka-aineiden maut, vitamiinit ja hivenaineet säilyvät erinomaisen hyvin. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja monipuoliset yhdistelmäuunit höyrytoiminnolla kilpailukykyiseen hintaan. Tilaa omasi ja hae mestarikokin titteli kotiin!

Innovatiivinen yhdistelmäuuni mahdollistaa höyrykypsennyksen

Höyry-yhdistelmäuuni on keittiön uusi helmi. Monipuolisessa uunissa voit leipoa, lämmittää, sulattaa, kypsentää tai grillata mitä erilaisimpia herkkuja vaivattomasti. Höyryn ja kiertoilman yhdistelmä toimii erinomaisesti esimerkiksi lihan, kalan ja vihannesten valmistuksessa. Sen lisäksi höyry antaa viimeisen silauksen myös itsetehdylle leivälle, kakuille tai paisteille. Innovatiivisen kypsennysmenetelmän ansiosta ruoka saa rapean ja maistuvan ulkokuoren säilyen samalla herkullisen mehukkaana. Toki höyryuunista löytyy mallista riippuen myös muita käteviä toimintoja, kuten grilliohjelma, pizzatoiminto, eko-paisto tai gratinointi. Muita näppäriä ekstroja ovat mm. taikinan nostatus, sulatus ja ruoan lämpimänä pito. Oletko epävarma, mikä lämpötila tai ohjelma on sopiva tietylle ruokalajille? Näppärän reseptiautomatiikan avulla oikea lämpötila ja paistoaika löytyvät uunimallista riippuen muutamalla napin painalluksella. Kun kaikkeen tähän yhdistetään vielä nerokas pyrolyysitoiminto, paketti on täydellinen. Onko unelmiesi uuni jo löytynyt? Selaile nyt tuotteita ja nappaa mukaan oma suosikkisi!

Höyryuuni unohtumattomien herkkujen valmistukseen nyt netistä

Netraudasta saat johtavien merkkien yhdistelmäuunit todella kilpailukykyiseen hintaan. Laadukkaiden uunien tunnusmerkkejä ovat monipuoliset toiminnot, kestävät materiaalit ja tyylikäs, jokaiseen keittiöön sulautuva design. Uunin käynnistys, ohjelman valinta sekä ajastus onnistuvat selkeän elektronisen näytön avulla. Uunien kestävyyttä ja turvallisuutta lisää mm. monilasinen ovi ja uunissa oleva turvaohjelma. Innostuitko? Kun tilaat tuotteet meiltä, hyödyt erittäin laajasta valikoimasta ja houkuttelevista hinnoista. Tarjoamme myös ilmaisen kuljetuksen jopa tuhansille tuotteille. Käy ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.