Lattiaan upotettava ovimatto Quick Step

Tuotenumero: QS3678001
152,00 
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00 € (erillisrahtituote)

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Quick Step -ovimatto sopii hyvin eteiseen. Harjaava osa estää hiekan ja lian kulkeutumisen sisälle. Matto imee myös kosteutta, joten eteisen lattiaan ei jää märkiä jalanjälkiä. Mattoa ympäröi luja, laminaattiin upotettu alumiinikehys. Asennus ja p...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Lattiaan upotettava ovimatto Quick Step kuvaus

Quick Step -ovimatto sopii hyvin eteiseen. Harjaava osa estää hiekan ja lian kulkeutumisen sisälle. Matto imee myös kosteutta, joten eteisen lattiaan ei jää märkiä jalanjälkiä. Mattoa ympäröi luja, laminaattiin upotettu alumiinikehys. Asennus ja puhdistaminen käy helposti. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Lattiaan upotettava ovimatto Quick Step

  • Kehys: 7900x4780 mm
  • Matto: 7460x4340x9 mm
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset