Muurauskartio Triplelock/Tecnoflex ø120

Tuotenumero: SCH993400120
40,00 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 19,00 € + 2,00 €/kpl (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Schiedel Savuhormistot Oy - Suomen johtava valmispiippuyritys. Schiedel -valmispiippu on luotettava ja paloturvallinen hormiratkaisu kaikkiin tulisijoihin. Schiedel on ensimmäinen piippuvalmistaja Euroopassa, jolle myönnettiin ISO 9001 -laatusert...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Muurauskartio Triplelock/Tecnoflex ø120 kuvaus

Schiedel Savuhormistot Oy - Suomen johtava valmispiippuyritys. Schiedel -valmispiippu on luotettava ja paloturvallinen hormiratkaisu kaikkiin tulisijoihin.

Schiedel on ensimmäinen piippuvalmistaja Euroopassa, jolle myönnettiin ISO 9001 -laatusertifiointi. Yhdessä suomalaisten rakentamisen asiantuntijoiden kanssa Schiedel on kehittänyt erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin sopivat piippujärjestelmät, jotka ovat kestäviä, paloturvallisia ja ympäristöystävällisiä. Ne varmistavat tulisijan hyvän vedon ja ovat helppoja ja nopeita asentaa.

Triplelock on yksi- ja Tecnoflex kaksiseinämäinen, haponkestävä, taipuisa saneerausputki (1.4404 / AISI 316L). Taipuisa saneerausputki valitaan, kun hormi ei ole suora. Triplelock ja Tecnoflex ovat CE-merkittyjä. Tecnoflex- ja Triplelock-saneerausputkia käytettäessä on tärkeää varmistaa asennussuunta: metrin välein merkittyjen nuolien suunta on sama kuin savukaasujen kulkusuunta.

Muurauskartio Triplelock/Tecnoflex

  • Halkaisija: 120 mm
  • Muurauskartio on teräksinen laippaosa hormin alapään sulkemiseen
  • Käytetään yhdessä Triplelock/Tecnoflex taipuisan sisäpiipun kanssa.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset