Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
93,90  85,00  Säästät: 8,90 
kpl
30 päivän alin hinta: 88,90 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Matkahuollon kuljetuspalvelulla, asiakasta lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen. Katso Matkahuollon noutopisteet täältä. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 9,90 €
★★★★★★★★★★
3.2
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 3.6
Vastinetta rahoille 4.0
Tuotteen laatu 4.0

Uudista ja raikasta kodin paneelit. Katot, hirret ja palkit, helposti ja nopeasti yhdellä kerroksella! Puolipeittävä, vesiliukoinen Bloom paneelivaha saa aikaan pesun kestävän puupinnan, jolloin se soveltuu erinomaisesti paneelien, hirsien, palkkien ja kattojen käsittelyyn.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Liberon

Tuotteen mitat:

 • Pakkauskoko (L): 2,5 litraa

Tuotteen ominaisuudet:

 • Sävy: Poutapilvi
★★★★★★★★★★
3.2
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 3.6
Vastinetta rahoille 4.0
Tuotteen laatu 4.0

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Loistava tuote
  ★★★★★★★★★★
  Hyvin peittävä ja valumaton. Hyvä, laadukas keinokuitusivellin (riittävän leveä) ehdoton apuväline tälle. Kannatta levittää alkuun mieluummin liian ohkaisesti kuin paksulti. Toisen kerroksen saa lisättyä jos tarvis. Paras tuote paneeleitten käsittelyyn ja sopii saunan seiniin ja kattoon myös!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Vaikea saada tasaista jälkeä
  ★★★★★★★★★★
  Ensikertalaisena oli vaikea saada tasaista jälkeä varsinkin reunoissa/kulmissa. Muuten hyvä tuote, ei juurikaan valunut. Peitti enemmän kuin odotin, vaikka tunnunut paneeli alla.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  pettynyt
  ★★★★★★★★★★
  Tuote itsessään jätti oikein hyvän jäljen, ja sitä oli helpohkoa käyttää. Sain kuitenkin jälkenpäin tietää ystävältäni että tuote on muovisideaineinen. Ostin tuotteen juurikin siksi että oletin sen olevan vahaa, ja hengittävän. Nyt mietin millä tökötin saisi pois seinästä...
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  välttävä
  ★★★★★★★★★★
  käsittelypinnat olivat liian tummat, vaati kaksi käsittelyä ja jäi silti vielä liian keltaiseksi. Ei toiminut koska vanha pinta oli liian tumma ja kellastunut. Tuote oli suhteellisn helppo levittää eikä tahrinut. Valitsemani sävy (valkoinen ) ei soveltunut kohteeseen.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Suosittelen!!!
  ★★★★★★★★★★
  Paneelivaha oli näppärä levittää ja erittäin riittoisaa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käsittelin kattoa ja pelkäsin mahdollista sotkua, mutta onnistuinkin hommassa ilman sotkemista. Vaha pysyi siellä missä piti, eikä roiskunut ympäriinsä :)
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.