Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Pizzauunit

1-27 / 27

27 tuotetta

1-27 / 27

27 tuotetta

Pizzauunit

Nyt voit luoda aitoa Italian tunnelmaa ja taikoa toinen toistaan herkullisempia pizzoja omissa kotioloissa! Laadukas pizzauuni mahdollistaa korkean ja tasaisen lämpötilan, jonka tiedetään olevan rapean pizzan salaisuus. Olemme koonneet valikoimaamme laajan kirjon erilaisia pizzauuneja aina kätevästä pihagrillistä reilun kokoiseen kiviuuniin. Tilaa nyt ja nappaa parhaan pizzaleipurin titteli itsellesi!

Pizzauuni maistuvien herkkujen valmistukseen netistä

Aito italialainen pizza on legendaarinen, ei siis ihme, että moni kotikokki koittaa päästä täydelliseen lopputulokseen tässä taiteenlajissa. Laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi erinomaisen maun salaisuus piilee uunissa: Paistolämpötilan on oltava riittävän korkea, jotta taikina paistuu ihanan rapeaksi. Valikoimaamme kuuluu hyvin erilaisia uunimalleja, joiden avulla onnistuminen on varmaa! Valurautaisessa uunissa valmistat helposti erilaiset grilliherkut ja pizzat. Tässä uunimallissa ruoka paistuu tulikuumien grillihiilien päällä tai saa halutessa eri savuaromeja eri puulajien hiililtä. Vuolukivellä varustettu laadukas pizzauuni puolestaan on kotileipurin unelma. Korkean paistolämpötilan ansiosta uunissa voidaan valmistaa pizzan lisäksi myös herkullisia rieskoja, karjalanpiirakoita tai leipiä. Myös jatkuvakäyttöinen piha- ja katosuuni soveltuu erinomaisesti monipuolisten ruokien valmistukseen. Massiivinen uuniosa pitää lämmön tasaisena, kunhan erilliseen tulipesään lisätään poltettavia puita aina tarpeen mukaan. Jos etsit erityisen helppoa ratkaisua, kaasulla toimiva pizzauuni on kannattava hankinta. Sinun ei tarvitse kuin käynnistää uuni ja se on käyttövalmis melkein välittömästi. Nouseeko sinulla jo vesi kielelle? Vertaile nyt tuotteita ja tilaa oma suosikkisi huippuhintaan ja nopealla toimituksella vielä tänään!

Hanki upea pizzauuni ja grillitarvikkeet kuumaan hintaan Netraudasta

Kuuluuko kaikenlainen ruoanlaitto lempiharrastuksiisi? Siinä tapauksessa monipuolinen pihagrilli integroidulla pizzauunilla on oiva valinta. Helppokäyttöisen tulisijan avulla valmistat niin pizzat kuin muutkin grilliherkut muutamassa minuutissa. Liikuteltavaa uunia voidaan siirrellä helposti paikasta toiseen, mikä tekee siitä erityisen käytännöllisen. Tosin vanha kunnon kiviuuni ei saa sekään puuttua valikoimasta! Näyttävän näköinen, luonnonkivillä vuorattu uuni on pihan kuningas. Kestävä uuni on kehitetty ulkokäyttöön eikä se ole moksiskaan vaihtelevista sääolosuhteista tai korkeista paistolämpötiloista. Ja kuten voit arvata, makukin on sen mukainen! Mikä parasta, kun tilaat tuotteet Netraudasta, sinua odottaa nopean palvelun lisäksi taatusti kuuma hinta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16