Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Polttava WC

Polttava wc soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joihin ei voida tai haluta asentaa viemäröintiä. Mökkien ja loma-asuntojen lisäksi mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi työmaat. Polttavassa kuivakäymälässä jäte poltetaan tuhkaksi korkeassa lämpötilassa tehden siitä sekä ympäristöystävällisen että helppohoitoisen ratkaisun.

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

Polttava WC

Miten polttava wc toimii?

Polttavat käymälät toimivat yleensä seuraavasti: Kun käyttäjä istuu wc-istuimelle, se tunnistaa painon ja käynnistää moottorin, joka puhaltaa ilmaa wc-kulhoon ja kerää kaikki jätteet polttokammioon. Tämän jälkeen jätteet poltetaan korkeassa lämpötilassa. Prosessi on täysin turvallinen, sillä palamisessa syntyvät kaasut johdetaan ulos oman poistoputken kautta. Lopputuloksena syntyy vain pieni määrä tuhkaa, joka on bakteeritonta ja sopii lannoitteeksi sellaisenaan. Polttava wc ei tarvitse vettä toimiakseen, joten se on erittäin kätevä esimerkiksi mökeillä.

Mitä maksaa polttava WC?

Polttavan WC:n hinta riippuu useista tekijöistä, kuten valitusta mallista, ominaisuuksista ja asennustyöstä. Yleisesti polttavan käymälän hinta voi vaihdella noin 1000 eurosta jopa yli 5000 euroon.

Miksi valita polttava wc?

Polttava wc tarjoaa hygienisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun jätehuoltoon. Se polttaa jätteet puhtaaksi ja hajuttomaksi tuhkaksi, mikä tekee sen käytöstä vaivatonta ja miellyttävää. Polttava wc ei myöskään vaadi vettä tai viemäröintiä, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi mökeille, joissa näitä resursseja ei ole saatavilla.

Nelihenkisen perheen käytössä tuhkaa muodostuu polttavassa wc:ssä viikon aikana vain noin kupillisen verran. Näin ollen käymäläjätteiden aikaa vievä kuljettaminen, erottelu ja kompostointi jäävät historiaan. Valikoimamme pitää sisällään sekä sähköllä että kaasulla toimivia polttavia kuivakäymälöitä. Kaasutoiminen käymälä on erinomainen valinta paikkoihin, joissa verkkovirtaa ei ole saatavilla. Yhteistä kaikille wc-malleille on niiden helppous. Polttava käymälä ei vaadi toimiakseen kuivikkeita, kemikaaleja tai suuria säiliöitä. Sisäänrakennettu turvajärjestelmä pitää myös huolen siitä, ettei vessa voi ylikuumentua tai aiheuttaa vaaraa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.