Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Sohvaryhmät ulos

Sohvaryhmät ulkotiloihin ovat ihanteellinen tapa luoda viihtyisä ja rentouttava alue ulkona. Nämä sohvaryhmät ovat suunniteltu kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita ja ovat siksi erinomainen valinta terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Valikoimastamme löydät erilaisia sohvaryhmiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin.

1-48 / 565

565 tuotetta

1-48 / 565

565 tuotetta

Sohvaryhmät ulos

Ulkosohvaryhmät ovat yleensä helppo koota ja ne ovat saatavilla monissa eri materiaaleissa ja väreissä, jotta ne sopivat yhteen juuri sinun kodin sisustuksen kanssa. Ulos sijoitettavat sohvaryhmät ovat myös helppo tapa lisätä kodin viihtyisyyttä ja tarjota paikan rentoutua ystävien ja perheen kanssa ulkona.

Minkä kokoista sohvaryhmää tulisi harkita terassille perheelle tai ystäväporukalle?

Tarvittava sohvaryhmän koko terassille riippuu perheen tai ystäväporukan koosta ja siitä, kuinka paljon tilaa terassilla on käytettävissä. Yleisesti ottaen, alle neljän hengen perheelle suositellaan 2-3 hengen sohvaryhmää ja pientä pöytää, johon mahtuu juomat ja naposteltavat. Ystäväporukalle suositellaan suurempaa ulkosohvaryhmää, esimerkiksi 4-6 hengen sohvaryhmää, johon mahtuu useampi istuttava, tai jopa kulmasohvaa. On myös tärkeää huomioida, että sohvaryhmän tulee olla sopivan kokoinen terassille, jotta terassilla on vielä tarpeeksi tilaa muuhun käyttöön.

Mitä ominaisuuksia tulisi etsiä valittaessa sohvaryhmää ulos?

Sohvaryhmän valinnassa tärkeitä ominaisuuksia ovat materiaali, koko, muoto, istuinmukavuus, väri ja tyyli. Sohvaryhmän materiaaliksi kannattaa valita kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka sopii ulkokäyttöön, kuten esimerkiksi polyrottinki. Koon valinnassa kannattaa ottaa huomioon käyttötarpeet ja tilan koko. Väri ja tyyli valitaan sen mukaan, mikä sopii parhaiten omaan makuun ja ympäristöön, johon sohvaryhmä tulee.

Kuinka ulkosohvaryhmää tulisi huoltaa, jotta se pysyy hyvässä kunnossa?

Ulkosohvaryhmän huoltaminen on tärkeää sen käyttöiän ja ulkonäön ylläpitämiseksi. Tärkeimmät huoltotoimenpiteet ovat säännöllinen puhdistaminen ja suojaaminen säältä. Puhdistuksessa kannattaa käyttää pehmeää liinaa ja mietoa puhdistusainetta, jotta pinta ei naarmuunnu. Käsittele myös puuosat tarvittaessa öljyllä tai lakalla, jotta ne kestävät kosteutta ja aurinkoa. Lisäksi varmista, että sohvaryhmä on kuivana talvisin ja suojaa se tarvittaessa peitteellä, jotta se säilyy hyvässä kunnossa pitkään.

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.