1-100 / 426

426 tuotetta

1-100 / 426

426 tuotetta

Uima-altaat

Uima-altaassa voit nauttia viilentävästä vedestä rauhassa omassa pihapiirissä. Vietät aikaa sitten mökillä tai kotona, antaa uima-allas mahdollisuuden nauttia uimisesta kuumana kesäpäivänä omassa pihassa perheen ja läheisten kesken. Keitaan luominen omalle pihalle tai puutarhaan ei koskaan ole ollut helpompaa! Uima-allas takapihalla mahdollistaa veteen pulahtamisen vaikkapa suoraan kotisaunasta. Netraudasta saat uima-altaiden lisäksi yhdestä osoitteesta myös lisätarvikkeet kokonaisvaltaista allaskokemusta varten. Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt uima-allas kotiin Netraudasta!

Uima-allas pihaan kätevästi netistä

Uima-allasvalikoimastamme löydät Swim & Fun –allassarjat, Poolspa:n uima-allaspaketit sekä Bestwayn uima-allassetit. Uima-allas pihalla mahdollistaa siirtymisen uimaan vaikkapa suoraan omalta terassilta. Miten helppoa päästä nauttimaan lämpimästä kesäpäivästä perheen kesken omalle takapihalle! Kylpytynnyri on myös oiva tapa nauttia lämpimästä vedestä perheen tai ystävien kesken. Paljun lisäksi ulkoporeallas on hyvä valinta illanviettoon ulkoilmassa ja porealtaassa onkin miellyttävä istuskella vaikkapa koko ilta.

Allassarjavalikoimastamme voit valita itsellesi pyöreän tai soikean uima-altaan omien tarpeidesi mukaan. Valkoisten allassarjojen lisäksi löydät valikoimastamme myös puujäljitelmäiset allassarjat, jotka varmistavat merellisen tunnelman pihapiiriin. Nämä tukevat galvanoidut terässeinäiset altaat kuitenkin vain näyttävät puisilta luoden takapihalle tai vaikkapa mökille uniikkia tunnelmaa. Sopi tyyliisi sitten puunvärinen tai valkoinen allas, löydät vaihtoehdon valikoimastamme.

Uima-altaat sekä lisätarvikkeet Netraudasta

Uima-altaiden lisäksi löydät valikoimastamme uima-allas peitteet, puhdistimet ja pohjakankaat. Uima-allas lämmitin on oiva lisävaruste myös paljun lämmittämiseen ja mahdollistaa mukavan illanvieton hieman viileämpänäkin syysiltana. Uima-allas suodatin myös varmistaa osaltaan onnistuneen päivän altaassa. Aurinkosuihkun avulla voit suihkutella ulkosalla, ja koska tämä tuote on kaksiosainen, voi suihkun kätevästi siirtää pihapiirin sisällä. Hiekkasuodatinjärjestelmä on myös tärkeä osa hyvää uintikokemusta ja mahdollistaa miellyttävän päivän uima-altaassa.

Netraudasta tilaat kätevästi koko allaspaketin kotiin sisältäen mm. puhdistusjärjestelmän ja tikkaat. Meiltä tilaaminen on myös riskitöntä, sillä tarjoamme 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden tuotteisiimme. Mikä olisi sinulle sopivin allasvaihtoehto? Autamme mielellämme sinua mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Myyntipalvelumme auttaa mielellään tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ilmaisen palvelunumeromme kautta tai sähköpostitse. Rakenna oma keitaasi nyt ja tilaa uima-allas kotiin Netraudasta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16