Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Asekaapit

  • 1

1-14 / 14

14 tuotetta

  • 1

1-14 / 14

14 tuotetta

Asekaapit

Oletko metsästäjä tai vaikkapa aseharrastaja? Löytyykö sinulta aseita, mutta ei kunnollista säilytystilaa niille? Anna aseillesi paras mahdollinen säilytystila, jossa ne pysyvät varmassa tallessa silloin, kun niille ei ole käyttöä. Meiltä Netraudasta löydät käytännölliset, erikokoiset asekaapit aseitasi varten. Tutustu valikoimiimme ja tilaa jo tänään asekaappi, jossa aseesi pysyvät turvallisesti lukkojen takana.

Suojaa aseesi ja hanki turvalliset asekaapit laajasta valikoimastamme

Aselaki määrää, että aseet on säilytettävä tietynlaisissa olosuhteissa silloin, kun ne eivät ole käytössä. Asekaapin tai muun turvasäilön on lain mukaan oltava standardien mukainen tai poliisin hyväksymä pitopaikka. Meiltä Netraudasta voit hankkia käyttöösi asekaappeja, jotka täyttävät standardien vaatimukset ja ovat erityisillä turvalukoilla varustettuja. Hankkimalla asekaapin meiltä säilytät kaikki aseesi turvallisesti siten, että lain edellyttämiä sääntöjä noudatetaan. Metsästysretkistä tai aseharrastuksesta tulee pitkäkestoisempia ja hauskempia, kun välineet ovat asianmukaisesti hoidettuja ja säilytettyjä! Meiltä Netraudan valikoimista voit ostaa asekaappien lisäksi myös erilliset koodilukot lisäämään kodin turvallisuutta muutenkin. Lisäksi esimerkiksi metsästysretkiä varten voit hankkia meiltä laadukkaat retkeilyvälineet, jolloin retkistä tulee entistäkin antoisampia!

Tilaa meiltä asekaapit ja säilytä aseesi aina turvallisesti

Aseharrastajat haluavat pitää harrastusvälineistään hyvää huolta. Meiltä Netraudan verkkokaupasta löydät asekaapit, joissa aseiden lisäksi mahtuu säilyttämään myös muita esimerkiksi metsästyksessä tarvittavia lisätarvikkeita. Kaapit ovat Lektar-tuotemerkin valmistamia, laadukkaita ja sertifioituja, joten aseesi ovat varmasti suojattuna murroilta tai muilta ikäviltä sattumuksilta. Kaapit on valmistettu vahvasta teräksestä ja ovet on karkaistuja. Kaapista löytyvät lukot ovat tiirikointisuojattuja. Sen lisäksi, että asekaapit ovat turvallisia, ne ovat myös tyylikkään näköisiä! Ne ovat myös saaneet käyttäjiltään hyviä arvosteluja, sillä kaappeja on kehuttu käytännöllisiksi ja hinta-laatusuhteeltaan hyviksi. Netraudasta löytää jokainen aseharrastaja etsimänsä: jos olet jo kokeneempi metsästysharrastaja ja sinulta löytyy useampia aseita, on meillä tarjolla asekaappi juuri sinua varten. Mikäli olet vasta aloittelemassa metsästysharrastusta muutaman aseen avulla, on meillä tarjolla myös pienempi asekaappi tarpeitasi varten. Hanki siis aseillesi asianmukainen ja käytännöllinen asekaappi vaikka jo heti tänään.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Asekaappi Trekker AS1000 V2, 10 aseelle, digitaalilukko, eri värejä
-25%
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Asekaappi Trekker AS1000 V2, 10 aseelle, digitaalilukko, eri värejä
799,00  599,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.