Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Halkotelineet ja -korit

1-48 / 56

56 tuotetta

1-48 / 56

56 tuotetta

Halkotelineet ja -korit

Tyylikkäässä halkotelineessä on ilo säilyttää takkapuita kotona sisällä. Halkotelineet ovat myös upeita katseenvangitsijoita takan vieressä. Laadukkaalla halkotelineellä voit myös kuljettaa puut ulkoa sisälle. Netraudan halkotelineiden valikoima sisältää useita erityylisiä, mutta tyylikkäitä halkotelineitä ja -koreja, jotka ostat kätevästi netistä joko postiin tai kotiin toimitettuina. Kiirehdi ostoksille pika puolin ja valitse valikoimastamme takkapuille laadukas ja kestävä halkoteline!

Tyylikkäät halkotelineet ja -korit takkapuiden kantamiseen ja säilyttämiseen

Tyylikäs halkoteline on näyttävä yksityiskohta takan vieressä. Sitä ei tarvitse piilottaa! Valikoimastamme löydät mitä tyylikkäämpiä halkotelineitä, jotka ovat kauniita myös tyhjinä. Halkotelineet toimivat sekä kätevinä puiden kantotelineinä että puiden säilytyspaikkana sisällä takan tai vaikkapa puukiukaan vieressä. Laadukas halkoteline kestää kovaa kulutusta, ja siitä on iloa useiksi vuosiksi. Valikoimassamme on tarjolla monenlaisiin sisustusmakuihin sopivia telineitä. Pelkistettyjen linjojen ystävät löytävät valikoimastamme äärimmäisen yksinkertaisia, mutta sitäkin tyylikkäämpiä ja trendikkäämpiä halkotelineitä. Näyttävistä yksityiskohdista pitäville sisustajille on tarjolla tyylikkäitä koristeellisempia variantteja, jotka myöskin näyttävät upeilta takan vieressä. Halkotelineiden lisäksi voit hankkia meiltä myös muut laadukkaat ja tyylikkäät takkavälineet. Valitse siis valikoimastamme upea, laadukas ja kestävä halkoteline ja muut takkavälineet, joita sinun ei tarvitse piilottaa minnekään.

Valikoimamme halkotelineet ja –korit on valmistettu laadukkaista materiaaleista

Valikoimastamme voit valita esimerkiksi koristeellisen tai hyvinkin yksinkertaisen halkotelineen aivan oman sisustusmakusi ja mieltymyksesi mukaan. Meiltä löydät lukuisia erilaisia ja erikokoisia halkotelineitä ja halkokoreja, joita voit käyttää kätevästi sekä puiden kantamiseen että säilyttämiseen. Valikoimassamme on myös tarjolla pyörillä varustettuja halkotelineitä, joita on todella helppo liikuttaa paikasta toiseen. Perinteisten puiden kantamiseen ja säilyttämiseen tarkoitettujen halkotelineiden lisäksi meillä on myös tarjolla seinälle kiinnitettäviä halkotelineitä, joihin voit laittaa puut kauniisti esille. Koska valikoimamme on hyvin runsas, löydät helposti juuri sellaisen halkotelineen kuin haluat. Meiltä löydät halkotelineiden lisäksi kotiisi myös upeat ja korkealaatuiset valmistakat. Tule siis jo tänään ostoksille. Valitse kotiisi upea takka sekä halkotelineet ja muut tarpeelliset välineet Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.