1-48 / 75

75 tuotetta

1-48 / 75

75 tuotetta

Keittiön pistorasiat

Meiltä löydät monenlaiset keittiön pistorasiat välitilaan, keittiötasoon ja keittiön kaapin alle. Pistorasioiden sijoittelu on helppoa, kun käytössä ovat huipputuotteet, jotka saat asennettua juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Valitse moderni, keittiön tasosta nouseva pistorasia tai perinteinen, kalusteisiin tai seinään kiinnitettävä malli ja tilaa omasi jo tänään. Malli- ja värivaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Shoppaile siis Netraudassa ja hanki itsellesi parempi arki.

Innovatiivinen keittiön pistorasia takaa vaivattoman arjen

Keittiössä sähköä tarvitaan päivittäin monen laitteen toimintaan. Siksi hyvin valittu pistorasia maksaa itsensä takaisin nopeasti arkikäytössä. Keittiön pistorasiat tilaat aina nopeasti ja edullisesti netistä. Meillä pääset selaamaan valikoimaa vaivattomasti ja vertailemaan erilaisia malleja. Pienessä keittiössä keittiön tasosta nouseva pistorasia tai kalusteeseen upotettava tornipistorasia voi ratkaista tilaongelman käden käänteessä. Kannellinen, piiloon suljettava keittiön pistorasia on huomaamaton ja erittäin helppokäyttöinen. Myös perinteinen mini-pistorasia on huippukätevä valinta: saatavilla on sekä klassisia suoria malleja että kaltevia malleja, joissa käyttömukavuus on viety huippuunsa. Kaikki valikoimamme tuotteet sopivat loistavasti välitilan ja työtason pistorasioiksi niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseen.

Tilaa modernit ja turvalliset keittiön pistorasiat verkkokaupasta

Pistorasiat ovat pieni yksityiskohta sisustuksessa, mutta niidenkin ulkonäköön kannattaa panostaa. Pistorasia voi käytännöllisyytensä lisäksi olla myös kaunis katsella. Keräsimme sinua varten eri kokoisia ja värisiä keittiön pistorasioita, jotka sopivat hyvin yhteen keittiökalusteiden ja kodinkoneiden värimaailman kanssa. Valikoimamme pistorasiat ovat myös erittäin luotettavia ja turvallisia käytössä. Osassa malleista on myös todella kätevä lapsisuoja. Moderni keittiön pistorasia voi sisältää myös USB-liitännän, ja sen voi ottaa käyttöön yhtä hyvin myös toimistossa tai työtiloissa. Tarkista vielä kunkin tuotteen yksityiskohdat tuotekorteista, tee valintasi ja klikkaa tilaus matkaan – pian voit nauttia sujuvammasta arjesta, kun virtaa on saatavilla siellä, missä haluat!

Myydyimmät tuotteet (10)

-35% Jopa
18.12. ASTI
Tarjous
Pistorasia Limente Econ-2, 2-osainen, eri värejä
40,90  alk. 26,60 
-30% Jopa
18.12. ASTI
Tarjous
Pistorasia Limente Econ-3, 3-osainen, eri värejä
52,10  39,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Pistorasia Limente Econ-2, 2-osainen, eri värejä
-35% Jopa
18.12. ASTI
Tarjous
Pistorasia Limente Econ-2, 2-osainen, eri värejä
40,90  alk. 26,60 
-30% Jopa
18.12. ASTI
Tarjous
Pistorasia Limente Econ-3, 3-osainen, eri värejä
52,10  39,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.