Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-41 / 41

41 tuotetta

1-41 / 41

41 tuotetta

Lämpöpuhaltimet

Suomen ilmasto on ankara, mikä aiheuttaa usein tarvetta lisälämmitykselle. Tällöin apuun tulevat eri käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin suunnitellut lämpöpuhaltimet, joiden avulla lämpötila saadaan kohoamaan nopeasti ja tehokkaasti. Tutustu Netraudan lämpöpuhallinvalikoimaan ja tilaa tarkoitukseesi sopiva puhallin jo tänään! Netraudasta löydät myös muut kodin ja rakentamisen tarvikkeet ja työkalut aina edulliseen hintaan.

Lämpöpuhallin käyttötarkoituksen mukaan

Lämpöpuhallin valitaan käyttökohteen mukaan. Kaunis designlämpöpuhallin sopii tiloihin, joissa seurustellaan ja oleskellaan paljon. Hallilämmittimissä keskiöön nousee puolestaan puhaltimen kyky lämmittää suuri tila tehokkaasti. Rakennuslämmittimellä lämpiävät tilapäisesti tai pysyvästi pienet varastot ja muut vastaavat tilat. Esimerkiksi talonrakentajalle rakennuspuhallin on oiva apulainen, kun seinät ovat jo pystyssä mutta sisätyöt ja talon lämmitysjärjestelmän asentaminen vielä kesken. Osa lämpöpuhaltimista sopii käytettäväksi kosteissa tiloissa. Kosteaan tilaan sopiva lämpöpuhallin tekee esimerkiksi talvisesta suihkukäynnistä miellyttävän kokemuksen. Tarjolla on myös ilmaverhoja, jotka asennetaan esimerkiksi oven tai lippuluukun yläpuolelle ilmasulun luomiseksi. Ilmaverho pitää kylmän ulkopuolella ja torjuu vetoa.

Lämpöpuhallin on monipuolinen

Lämpöpuhaltimissa voi lämmityksen lisäksi olla myös muita käteviä ominaisuuksia. Osa lämpöpuhaltimista ionisoi eli puhdistaa ilmaa. Lämmittämisen sijaan puhallinta voi mahdollisesti käyttää myös tuulettimena. Oskilloiva lämpöpuhallin puolestaan levittää lämmitetyn ilman laajalle alueelle. Kaatumisenesto ja ylikuumenemissuoja ovat laadukkaan ja turvallisen lämpöpuhaltimen ominaisuuksia. Netraudasta löytyvät lämpöpuhaltimet niin ammatti- kuin kotikäyttöönkin. Tutustu valikoimaan jo tänään ja tilaa juuri sinulle sopiva lämpöpuhallin – helposti, turvallisesti ja edullisesti Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.