Hallilämmittimet

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Hallilämmittimet

Hallilämmittimellä lämmität suurenkin tilan nopeasti ja tehokkaasti. Netraudan verkkokaupassa hallilämmittimet on järjestelty kätevästi omaksi kategoriakseen. Älä anna talven yllättää, vaan tutustu Netraudan hallilämmittimiin ja muihin lämpöpuhaltimiin jo tänään! Tilaaminen on helppoa, vaivatonta ja taatusti edullista.

Hallilämmitin on tehokas lämpöpuhallin

Hallilämmittimet erottuvat edukseen muista lämpöpuhaltimista tehonsa ansiosta. Tyypillisen hallilämmittimen polttoainetankin koko on noin 20-50 litraa. Polttoainetta hallilämmitin kuluttaa muutaman litran tunnissa. Hallilämmitin levittää tehokkaasti lämmittämänsä ilman laajalle alalle. Hallilämmittimellä lämpiävät niin autotallit, varastot, hallit kuin monenlaiset muutkin suuret tilat. Jos siis toiveenasi on suuren tilan lämpimänä pito, on oikea osoite ostoksille Netraudan verkkokauppa!

Hallilämmittimen kätevät ominaisuudet

Hallilämmittimien suunnittelussa on otettu huomioon lämmittimen käytön helppous. Hallilämmittimiä on helppo siirtää, sillä niissä on usein pyörät alla. Helposta siirrettävyydestä on erityistä hyötyä, kun haussa on sopiva lämmitin tilapäiseen lämmitystarpeeseen. Tehokas puhallin myös painaa jonkin verran, minkä vuoksi pyörät ovat hyvä ratkaisu. Hallilämmittimet sopivat tilapäisen käytön lisäksi myös pitkäaikaisempiin lämmitystarpeisiin. Puhaltimen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös helppohuoltoisuuteen, puhaltimelle mahdollisesti annettavaan takuuseen ja kestävyyteen. Tutustu valitsemasi lämmittimen ominaisuuksiin huolella ennen ostopäätöstä, jotta saat juuri omiin tarpeisiisi sopivan puhaltimen. Aloita talven viimaan valmistautuminen hyvissä ajoin ja tilaa hallilämmittimet ja muut lämpöpuhaltimet Netraudasta – aina edulliseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16