Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Ilmaverhot

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

Ilmaverhot

Ilmaverhot sopivat mainiosti kohteisiin, joissa ovien ja ikkunoiden auki pitäminen on pakollista tai niitä avataan ja suljetaan ahkerasti. Ilmaverho pitää lämpimän ilman sisällä ja kylmän ilman ulkona. Netraudasta löydät useita ilmaverhoratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Lopeta paleleminen jo tänään tilaamalla laadukas ilmaverho, tietenkin Netraudasta aina edulliseen hintaan!

Ilmaverho jakaa eri lämpöiset ilmamassat

Ilmaverho on varsin huomaamaton mutta toimiva ratkaisu lämmön tallessa pitämiseen. Ilmaverho asennetaan oven tai muun kulkuaukon yläpuolella. Ilmaverhosta virtaava ilma muodostaa nimensä mukaisesti verhon, joka jakaa eri lämpöiset ilmamassat. Näin muodostuva tehokas ilmasulku ei kuitenkaan estä esimerkiksi jalankulkua. Ilmaverholla jaat kaikenlaiset tilat kätevästi erilaisiin lämpövyöhykkeisiin. Tehokas ilmasulku vähentää myös energiankulutusta. Tyypillisiä käyttökohteita ilmaverhoille ovat esimerkiksi ovet, ikkunat, erilaiset palveluluukut ja kioskit.

Ilmaverhojen ominaisuudet

Lämmönsäätelyn lisäksi ilmaverho pitää hyönteiset ja ulkoilman saasteet loitolla. Saasteeton, ötökätön ja sopivan lämpöinen työympäristö lisää työssä viihtymistä huomattavasti. Ilmaverhoissa saattaa mallista riippuen olla myös muita käteviä ominaisuuksia. Osassa ilmaverhoista on esimerkiksi kiinteistövalvontajärjestelmä. Ajatuksella suunniteltu ilmaverho on yksinkertainen asentaa ja istuu myös hyvin nykyaikaiseen sisustukseen. Tyypillisesti ilmaverhot toimivat sähköllä. Etsitpä sitten sopivaa ilmaverhoa lippuluukulle, teollisuuskiinteistöön tai mihin tahansa ovi- tai ikkuna-aukkoon, on oikea osoite ostoksille Netrauta. Tutustu monipuoliseen ilmaverhojen valikoimaamme ja tilaa tarpeeseesi sopivin tuote kätevästi muutamalla klikkauksella!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.