Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Rakennuslämmittimet

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

Rakennuslämmittimet

Rakennuslämmittimillä lämmität tehokkaasti eri kokoiset sisätilat. Rakennuslämmittimistä löytyy sopiva vaihtoehto niin tilapäiseen kuin pysyvämpäänkin käyttöön. Suomen ilmastossa oikeanlainen lämmitin on välttämätön monenlaisissa rakennustöissä. Rakennuslämmittimellä lämpöä saa myös sellaisiin kohteisiin, joissa lämmitystä ei muuten ole. Tutustu Netraudan valikoimaan ja tilaa tarpeisiisi sopiva lämmitin edulliseen hintaan jo tänään!

Työmaalämmitin luo viihtyisän työympäristön

Rakentaessa tulee väistämättä eteen vaihe, jolloin ulkoseinät ovat jo paikoillaan, mutta sisätyöt kesken eikä lopullinen lämmitysjärjestelmä vielä toimi. Tällöin töiden edistymisen kannalta sopiva työmaalämmitin on erittäin tärkeä. Työmaalämmitin paitsi edistää projektin edistymistä, luo myös mukavan työympäristön, kun töitä ei tarvitse tehdä pakkasessa. Lämmittimen siirtäminen tilasta toiseen on yleensä yksinkertaista ja laadukas työmaalämmitin kestää hyvänä pitkän aikaa. Työmaalämmitin voi myös pelastaa pulasta, jos esimerkiksi kodin normaali lämmönjakelu jostain syystä keskeytyy.

Valitse rakennuslämmitin kohteen mukaan

Lämmitintä valitessa on hyvä ottaa huomioon, minkä kokoista ja millaista tilaa ollaan lämmittämässä. Joskus tilan lämmittämiseksi tarvitaan useampi lämmitin. Markkinoilla on sekä sähkö- että öljykäyttöisiä rakennuslämmittimiä. Sähkökäyttöisen lämmittimen etuna on se, että se ei tuota pakokaasuja kuten öljykäyttöinen lämmitin. Sähkökäyttöinen lämmitin ei myöskään kuluta happea ilmasta. Sähkökäyttöisen lämmittimen kohdalla kannattaa kuitenkin ottaa huomioon käytettävissä oleva sähkönsyöttö. Osa rakennuslämmittimistä sopii käytettäviksi myös märissä tiloissa. Lämmitintä voidaankin käyttää kuivauksen tehostajana. Laadukkaassa lämmittimessä on toimivat ylikuumenemis- ja kosketussuojat. Varaudu kylmiin säihin hyvissä ajoin ja tilaa sopiva rakennuslämmitin Netraudasta! Verkkokaupassamme asioiminen ja tilaaminen on helppoa ja turvallista.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.